Kişisel verilerim yayıldı

T.C. numaram önemlli değil zaten ama adresim onlarda istedikleri gibi bir şey sipariş ediyorlar. Yarın öbür gün gelmeyecekleri ne mâlum...

Kişiler ile uzun süreli bir muhabbetim var başkalarına yaparken de gördüm. Ondan böyle bilgiliyim dee. Sizi çözemedim? Ne bu prim yapma cabası. Sadece ne yapmam gerektiği hakkında bilgi sahibi olmak istedim neden atarlandınız ki?
Gelip napacaklar? Seni dövseler artık her yer kamera dolu. Gidersin polise yakalarlar. Şu sıralar seçim fırtınası var polisimiz tam çalışıyor.

Ne yapacaksın biliyor musun? Önce sakin olacaksın, korkmayacaksın. Sana bunu yapanların kim olduklarına eminsen seni tehdit ettikleri mesajları, adamların kullandığı forum hesabı, oyun hesabı, sosyal medya hesabı ne varsa ekran görüntülerini SS alıp bastıracaksın. Aynı zamanda hesapların linklerini de kopyalayıp depolayacaksın. Bütün bunları yaptıktan sonra geriye sadece dilekçe yazmak kalıyor. Sen bütün bunları yaptıktan sonra bana DM at, ben sana yardımcı olurum. Sonra seni savcılığa yönlendireceğiz. TCK madde 136’ ya göre Kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme, yayma veya ele geçirme suçunun cezası 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıdır. Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra devletin onların 7 ceddini laciverte boyamasını zevkle seyredeceksin. Aynı zamanda ceza almalarına müteakiben bir de tazminat davası açarak donlarına kadar alacaksın. Bu süreçten zararlı çıkan sen değil onlar olacak. Sen de onlardan aldığın parayla artık güzel bir tatil yaparsın.
Avukat olduğunuzu söylemişsiniz. Şu konuya yazılanlardan, şahsın da onlarla aynı işi yapmış olduğunun farkına varmadınız mı? Bu söylediklerinizi yapsın da kendini mi ihbar etmiş olsun?

Herşeyden öte sadece telefon numarasından bahsedilen bilgiler bulunuyorsa yazayım numaramı da hayrına birisi benimkileri de buluversin bir zahmet. Belki arada unuttuğum bilgi falan vardır. Dağarcık tazelemiş olurum durduk yere 😂😂

Avukat olduğunuzu söylemişsiniz. Şu konuya yazılanlardan, şahsın da onlarla aynı işi yapmış olduğunun farkına varmadınız mı? Bu söylediklerinizi yapsın da kendini mi ihbar etmiş olsun?

Herşeyden öte sadece telefon numarasından bahsedilen bilgiler bulunuyorsa yazayım numaramı da hayrına birisi benimkileri de buluversin bir zahmet. Belki arada unuttuğum bilgi falan vardır. Dağarcık tazelemiş olurum durduk yere 😂😂

Bu işlerle uğraşan birisin galiba. Hala polise gidecek misin yorumuma cevap vermedin.

Roux adlı arkadaşı görmezden geliyorum yaşını belli ediyor gerçek hayatta dışlanmış olduğunu düşünüyorum ki buraya gelip mizahşörlük taslıyor. Konuya gelecek olursak geçen hafta karakola gidip dilekçe yazdım, onlar gerekeni yapacaklarını söylediler. Bir konu hakkında bilgisi olmayıp çok bilge biriymiş gibi konuşanlara çok gülüyorum kendinizi küçük düşürmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı