Kişisel VPN Sunucusu Kurmak

Hocam zaten bunlara kayit olurken video kaydini, kimliginin goruntusunu, kredi karti bilgilerine varana kadar veriyorsun, eger konu tamamen guvenlikse.. Aciklamasa bile log tutuyordur hepsi. Loglari ucuncu taraflarla ve hukumetlerle İtalyanlar (Aruba) mi daha kolay paylasir Almanlar (Hetzner) mi, muhasebesini siz yapin artik..

Hetzner'de hız kaybı dediğiniz download/upload hızları mı hocam?
Her ikisi de.

Hetzner'den de, Aruba'dan da vps kiralayip vpn kurun ve hiz/ping testleri yapip siz karar verin. Daha gecen ay ikisi de denendi ve Aruba'da karar kilindi, acik ara.

Not: Sunucuyu İtalya Roma'da bir makinaya kurun.

Son düzenleme:
Hocam zaten bunlara kayit olurken video kaydini, kimliginin goruntusunu, kredi karti bilgilerine varana kadar veriyorsun, eger konu tamamen guvenlikse. Aciklamasa bile log tutuyordur hepsi. Loglari ucuncu taraflarla ve hukumetlerle İtalyan'lar (Aruba) mi daha kolay paylasir almanlar (hetzner) mi, muhasebesini siz yapin artik.

Her ikisi de.

Hetzner'den de, Aruba'dan da VPS kiralayip VPN kurun ve hiz/ping testleri yapip siz karar verin. Daha gecen ay ikisi de denendi ve Aruba'da karar kilindi, acik ara.

Not: Sunucuyu İtalya'da bir makineye kurun.

Hocam log paylaşmayan bir VPS önerin bana.

Hocam merhabalar yardımcı olabilirmisiniz arubada önceden vps kurup openvpn kuruyordum üzerine o şekilde openvpn kullanıyordum yalnız kurulumda önceden ubuntu 16.04 lts 64bit seçiyordum ama şuan kurduğumda 16.04 yok 22.04 ve 24.04 var fark ediyor mu bir de ben bu şekilde kurdum ama puttynin istediği ip adresini arubada göremiyorum önceden örnek olarak 168.781.15.22 gibi ip adresi veriyordu şimdi ip 2a00:7d42:1232:1c00:0000:0000:0000:0965 gibi bir rakakm veriyor putty de hata veriyor sorun bende mi nedir acaba yardımcı olabilecek birileri var mıdır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı