Kışlık bisiklet eldiveni tavsiyesi

Sanırım polar olanı alırım. İkisini almak biraz fuzuli olur gibi geliyor. Rüzgarı kesecek kadar yoğun bir polarmış suya karşıda azda olsa bir direnci varmış. Benim için yeterli gibi göründü bana. İnternetten incelemelerini okudum kötü yoruma rastlamadım.

Yazın bendeki eldivenden de alırsın, bugün sıcaklıklar 5 derecenin altına inmeye başlayınca benim de eller üşümeye başladı :) 8-20 derecelerin eldiveni diyebiliriz.
Eldivenin bir incelemesini yapar mısın bilmiyorum, sana kalmış :) Ben pek incelemesini yapmıyorum gerçi.

İnceleme yapmam heralde ama fikirlerimi burdan söylerim belki almak isteyen arkadaşlar olur. :)

Eldivenim sabah geldi bilek kısmındaki lastikli yapı ilk başta biraz sıkıyordu ancak sürüş esnasında bileğime alıştı. Bugün hava çok soğuk değildi çok fazla anlama şansım olmadı ama şimdilik gayet iyi koruduğunu söyleyebilirim. Perşembe günü daha uzun ve soğuk bir tur yapıcam o zaman fikirlerimi daha detaylı söylerim.

Ben de az önce üstsüz bir balkona çıkayım dedim, geçen yağan kar kadar soğuk değildir hava, diye düşündüm :)
Ancak hava felaket soğuk anladığım kadarıyla, ben bu havada çıkarsam ölürüm herhalde.
Üstelik sadece 0 dereceymiş :) 6 derece cidden fark yaratıyor demek ki.

Dişli lastikler varken hazır kış da gelmişken bir dışarı çıkacağım :) Karlı havada nasıl frenleniyor bir bakacağım, tahminen 5 dakika içerisinde ellerim buz tutar içeri girerim tabi, ancak sende öyle olmaz herhalde, ıslanmadığı sürece sorun olmaz. Kar veya suya dokunma mümkün olduğunca :)

5yvtUE2.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı