Kışlık bot tavsiyesi

Cidden YDS botlar kaliteli. Ancak biraz askeri tarz.

O yalnızca abartılı bir söylem. Kutuyu açtım, bir süre denedim elbette. Gelen ürünler her zaman oldukça özensiz üretilmiş ve topuk kısmı da ayağı inanılmaz rahatsız eden hatalar barındırıyordu.
Dostum 3 tane salomon bot parçaladım bundan sonra YDS dışında hiçbir botu tavsiye etmem.
İstanbul'da çok hırpalamadan dolaşıyorum genelde. Bakınmaya devam ediyorum YDS'ye, ilk defa duydum ama biraz savaşa gidiyormuş gibi değil mi kalıpları? Bana mı öyle geldi?
Sırf bir kitleye ait olma hissi.
Sırf markası az gözüküyor diye Bruiser modeline baktım. Haklısınız, lisede hep belli tipte insanlar giyerdi bu markayı. Ancak şu an öyle bir amacım yok, yalnızca görünüş açısından iki model arasında kaldım ve tavsiye istiyorum.

Üfff 4bin ₺ olmuş. Gerçekten toplumu anlayamıyorum gün geçtikçe. Nasıl vicdanınız el veriyor bu hiçbir özelliği olmayan kazuletleri satın almaya?

İstanbul'da çok hırpalamadan dolaşıyorum genelde. Bakınmaya devam ediyorum YDS'ye, ilk defa duydum ama biraz savaşa gidiyormuş gibi değil mi kalıpları? Bana mı öyle geldi?
İstanbul'da mağazası var gidip bakabilirsin belki hoşuna gider, ek olarak küçük defolu ürünler de var iskonto ile alabilirsin.

İnanın değmez. Ben Donanımhaber forum ölücüsü olarak hep az paraya çok ürün almaya çalışırım. Mesela satın almadım ama bu aralar favorim şu outdoor ayakkabı :Joma Sajo. En ucuzlarını şı linkte görebilir siniz: https://www.akakce.com/arama/?q=Joma+2323+Sajo&s=2

Neden hedefimde. AISLATEX isminde gote-tex membran gibi su geçirmeyen ancak ter buharını dışarı atan tekstil ile kaplı , midsole/orta taban bot , outdoor ayakkabı vs ürünlerinin hiçbirinde görmediğim kadar yumuşak , koşu ayakkabılarının %80 den daha konforludur. kesinlikle bir mağzada , Boynerde. görün inceleyin. kışın da ayaklarınız hava alsın üstelik su da geçirmesin. Ufak bilgi ayak konforunu iç taban/insole değil orta taban midsole un yumşaklığı saplar. İnsole , midsole , outsole araştırın dilerseniz. Cat botun tek özelliği var hakiki deri olması. Ben hakiki deri botu flo nun sitesinde , outlette 600-700₺ lere bulabiliyorum Sağlam istersen 1000₺ civarlarına bulabiliyorum. Sen bana ne sunuyorsun da 4000₺ talep ediyorsun. Para kolay kazanılmıyor 1960 lardan kalma takunyalara bu paraları vermeyin gözünüzü seveyim. Kendi param gibi acıdım bu kadar yazdım. Yds kesinlikle güvenilir türk markadır. Yakupoğlu Deri Sanayi. Akakçe gibi sitelerden uygununa bakınız.

Teşekkür ederim yorumunuz ve düşünceli olduğunuz için. Kesinlikle haklısınız, binlerce lira verilmez. Ancak attığınız link gerçekten tarz olarak bana hiç hitap etmiyor. Flo'ya bakacağım şimdi.

Çok teşekkürler haber verdiğiniz için, fark etmemiştim bu indirimi. Hızlıca bakıp alacağım bir şey artık.

Bence deneyerek al hangisi rahatsa.
Şu an ne yazık ki mağazalara gidip dolaşacak vaktim yok.

Hocam şöyle bir bot buldum nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…