Kışlık bot tavsiyesi

Kusura bakmayın Technopat forum kısmına girmeyi çok alışkın olmadığım için nadir giriyorum ben de size bir link atmak için girdim sizin bu mesajınızı gördüm ürün gerçekten çok güzel çok şık birçok teknoloji barındırıyor gördüğüm kadarıyla tabanı da muhtemelen ortalama yumuşaklıktadır kesinlikle alınır çok da yakışıklı görünüyor bence hayırlı olsun. Az önce Instagram'da link olarak gördüm illa geleneksel ham deri bot alacaksınız şu ürünleri dilerseniz bakın en azından çok daha uygun sepette 800 lira.

Kusura bakmayın Technopat forum kısmına girmeyi çok alışkın olmadığım için nadir giriyorum ben de size bir link atmak için girdim sizin bu mesajınızı gördüm ürün gerçekten çok güzel çok şık birçok teknoloji barındırıyor gördüğüm kadarıyla tabanı da muhtemelen ortalama yumuşaklıktadır kesinlikle alınır çok da yakışıklı görünüyor bence hayırlı olsun. Az önce Instagram'da link olarak gördüm illa geleneksel ham deri bot alacaksınız şu ürünleri dilerseniz bakın en azından çok daha uygun sepette 800 lira.
Güzel indirime girmişler ama hiç birinin numarası yok maalesef, yine de sağolun hocam.

İnanın değmez. Ben donanımhaber forum ölücüsü olarak hep az paraya çok ürün almaya çalışırım. Mesela satın almadım ama bu aralar favorim şu outdoor ayakkabı: Joma sajo. En ucuzlarını şı linkte görebilir siniz: https://www.akakce.com/arama/?q=Joma+2323+Sajo&s=2

Neden hedefimde. Aıslatex isminde gote-tex membran gibi su geçirmeyen ancak ter buharını dışarı atan tekstil ile kaplı, midsole/orta taban bot, outdoor ayakkabı vs ürünlerinin hiçbirinde görmediğim kadar yumuşak, koşu ayakkabılarının %80'den daha konforludur. Kesinlikle bir mağzada, boynerde. Görün inceleyin. Kışın da ayaklarınız hava alsın üstelik su da geçirmesin. Ufak bilgi ayak konforunu iç taban/insole değil orta taban midsole un yumşaklığı saplar. İnsole, midsole, outsole araştırın dilerseniz. CAT botun tek özelliği var hakiki deri olması. Ben hakiki deri botu flonun sitesinde, outlette 600-700₺lere bulabiliyorum sağlam istersen 1000₺ civarlarına bulabiliyorum. Sen bana ne sunuyorsun da 4000₺ talep ediyorsun. Para kolay kazanılmıyor 1960'lardan kalma takunyalara bu paraları vermeyin gözünüzü seveyim. Kendi param gibi acıdım bu kadar yazdım. YDS kesinlikle güvenilir Türk markadır. Yakupoğlu deri sanayi. Akakçe gibi sitelerden uygununa bakınız.
Hocam tekrardan merhaba, dediğiniz ayakkabıyı boyner mağazasında denedim, bu modeli; https://www.akakce.com/spor-ayakkab...ksajw2323-sajo-men-2323-fiyati,305422922.html
Gayet de güzel gözüküyor ayakta, hem de rahat, sizce alınır mı bu model? Joma ayakkabısını ilk defa sizden duydum bir danışayım dedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı