Kışlık bot tavsiyesi

Kusura bakmayın Technopat forum kısmına girmeyi çok alışkın olmadığım için nadir giriyorum ben de size bir link atmak için girdim sizin bu mesajınızı gördüm ürün gerçekten çok güzel çok şık birçok teknoloji barındırıyor gördüğüm kadarıyla tabanı da muhtemelen ortalama yumuşaklıktadır kesinlikle alınır çok da yakışıklı görünüyor bence hayırlı olsun. Az önce Instagram'da link olarak gördüm illa geleneksel ham deri bot alacaksınız şu ürünleri dilerseniz bakın en azından çok daha uygun sepette 800 lira.

Güzel indirime girmişler ama hiç birinin numarası yok maalesef, yine de sağolun hocam.

Hocam tekrardan merhaba, dediğiniz ayakkabıyı boyner mağazasında denedim, bu modeli; https://www.akakce.com/spor-ayakkab...ksajw2323-sajo-men-2323-fiyati,305422922.html
Gayet de güzel gözüküyor ayakta, hem de rahat, sizce alınır mı bu model? Joma ayakkabısını ilk defa sizden duydum bir danışayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…