Kışlık mont ve bot önerisi

Bütçe belirtmemişsiniz önemi var mı?

Merhaba, Sivas'tayım ve tabiri caizse donuyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bot ve mont var mı? bütçe sorun değil.
Yani ben şunu kullanıyorum;

Her gün 1.5 saat yürümeli otobüslü ayakta eve doğru gidiyorum ve oldukça rahat olduğunu söyleyebilirim.
Kullanılan 3m Thinsulate yalıtım teknolojisi de oldukça iyi ancak tabanın erimesi konusunda birazcık kusurları var, çok da dert edilecek abartılacak bir şey değil. Her türlü yolda tutuşu gerçekten çok iyi, ayağımın kaydığını hatırlamıyorum.
Vans’ın MTE-3 modelleri her türlü hava koşulu için üretilen modeller oluyor. Arazi, karlı bölgeler ve asfalt.

Geçen haftalarda Salomon almıştım ancak yumuşak toprak zeminler için üretilen bir ayakkabı olduğu için o kadar rahatsızdı ki başıma bile vuruyordu ağrısı. Maalesef SPX’in berbat iade politikası yüzünden iade edememiştim, 6K TL boşa gitmişti.

3 senedir Vans botumu giyiyorum bu arada, çok iyi.

Son düzenleme:
Mont olarak bütçe dostu olan motorcu montları öneririm en iyi onlardır yağmuru daha az geçirir rüzgardan korur en önemlisi sağlam çok uzun yıllar eskimez motorcu olduğum için giyiyorum onun haricinde motora binmediğim günler de bile giyerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı