Kist nedir?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Kist zararlı mıdır? Sol kolda olan kistin zararı nedir? Doktora randevu aldım fakat içimde bir korku var. Daha önce yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kist zararlı mıdır? Sol kolda olan kistin zararı nedir? Doktora randevu aldım fakat içimde bir korku var. Daha önce yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Kistin türüne göre değişim gösterir. Bende başka bir hastalık var aslında. Mr çekilmem gerekiyordu ve şans eseri buldular. Sağ bacakta subkondrial kist varmış. Mesela, subkondrial dediği yer bölgenin adıymış. İçi hava veya su dolu kabarcık şeklinde bir bezeymiş. Chat GPT'ye sorduğumda bunu söylemişti. Öbür gün gittim. Doktorda aynısını söyledi.

Benim sağ bacak kaval kemiğinin orada kist vardı ve tamamen şans eseri bulundu yani hiçbir belirti ağrısı yoktu. Türüne ve büyüklüğübe göre değişir kist. Benimki büyük olduğu için iki defa ameliyat oldum sonra alındı filan ayrıca benimki iyi huyluydu çok şükür atlattık. Sana da geçmiş olsun ama dedikleri gibi GPT'ye sormanda fayda var. Bazı kist vardır ilaç tedavisi ile iyileşir bazısı benimki gibi ameliyat olur değişir yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı