Kitap kapağı tasarımı yapmak

Furkansvs

Femtopat
Arkadaşlar grafik tasarım öğrencisiyim. Hocamız bir kitap attıve buradan hikaye seçip kapak tasarlamamızı istedi. Kitabın adı böyle buyurdu zerdüşt benim seçtiğim hikaye ise engereğin ısırığı üzerine. 2-3 tasarım yaptım ve hoca hikayeye uygun değil diyerek reddetti. Fikirlerinizi beklerim. Nasıl bir yapabilirim sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230725_235600_OneDrive.jpg
    Screenshot_20230725_235600_OneDrive.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20230725_235641_OneDrive.jpg
    Screenshot_20230725_235641_OneDrive.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar grafik tasarım öğrencisiyim. Hocamız bir kitap attıve buradan hikaye seçip kapak tasarlamamızı istedi. Kitabın adı böyle buyurdu zerdüşt benim seçtiğim hikaye ise engereğin ısırığı üzerine. 2-3 tasarım yaptım ve hoca hikayeye uygun değil diyerek reddetti. Fikirlerinizi beklerim. Nasıl bir yapabilirim sizce?
Psikoloji, felsefe, ahlak, sosyoloji konularını bu hikaye kapsamında yılanda toplayamazsın. Yılan imgesi çok daha karışık bir konuyu sembolize eder.

Kabul edilmeyen örnekleri paylaşsan iyi olurdu.

Lakin senin adına "şunu çiz" diyememek için birkaç kütüphane dolusu sebep emek var ancak tecrübem dahilinde hikayenin iletişimsel bağlamında, alt yapısındaki karşılıklı alışveriş eylemini iki taraf arasında bir iletişim görseline aktarabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı