Kitap nasıl yayınlanır?

Hocam oraya baktım ama ödeme alma konusu sıkıntılı. Azerbaycan'ı desteklemiyor. Bir de hocam basın olarak nasıl yayınlayabilirim kitabı?

Yayınevleri ile görüşmelisiniz. Kendiniz bastıracaksanız da matbaa ile görüşmelisiniz ama matbaadan çıktıktan sonra dağıtımını pazarlamasını yapmak da size kalıyor. Yayınevi ise tüm işleri kendi hallediyor ama size kazancın çok azını veriyor. Ne kadar popüler olursanız o kadar yüksek komisyon alırsınız kitabınızdan. Azerbaycanı bilmiyorum ama Türkiye'de genel olarak böyle.

Yayınevleri ile görüşmelisiniz. Kendiniz bastıracaksanız da matbaa ile görüşmelisiniz ama matbaadan çıktıktan sonra dağıtımını pazarlamasını yapmak da size kalıyor. Yayınevi ise tüm işleri kendi hallediyor ama size kazancın çok azını veriyor. Ne kadar popüler olursanız o kadar yüksek komisyon alırsınız kitabınızdan. Azerbaycanı bilmiyorum ama Türkiye'de genel olarak böyle.
Anladım hocam. Peki mesela diyelim buradan oraya gönderdim kitabı online olarak onlar mesela dediğim kargoya verip mükemmel baskıda Azerbaycana gönderiyorlar mı?

O konuda yayınevi ile görüşmelisiniz onun için ekstra ücret talep edebilirler.
Biliyorum hocam. Hangi yayın evleri mesela?

Türkiyede bilmiyorum hangileri var. Kodlab ve s gibi yerlerleri biliyorum ama mesela başka story kitaplarını ya da başka kategori üzre olanları bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı