Kitap Önerisi

Doğruda tam olarak detaylarına değinmedikleri için almak istiyorum ve kitaptan aradığın bilgiyi kısa zamanda bulabiliyorsun. Bana kitaptan çalışmak daha kolay geliyor ve sürekli evde olmadığım için her yerde çalışamam.

Ben CentOS ile ilgili temel bilgileri oturtabilmek için KodLab yayınlarının kitabını aldım, bunun yanı sıra 3 kitabını daha aldım. Anlatım ve örnekleme olarak çok açıklayıcı geldi bana. D&R'da satılıyordu sanırım, yakınlarında D&R varsa gidip inceleyebilir ve HepsiBurada.com'dan gayet uygun bir fiyata temin edebilirsin. Normalde aldığım 4 kitap 100 liraya denk geliyorken 60 lira civarına almıştım.

Kitaba giden para boşa gitmez dostum, hepsinde bir emek var. Her türlü bir şeyler öğrenirsin, yeter ki içinde olsun. Hem sende biliyorsun tek kaynakla insan zaten gelişemez. Biraz kitaptan okursun zaman buldukça başka kaynaklara bakarsın. Umarım beklediğin içeriği bulursun :).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı