Kitap Önerisi

gereonur14

Hectopat
Yer
Gaziemir,İzmir
Daha fazla  
Hobi amaçlı ve can sıkıntımı gidermek amaçlı HTML, CSS, PHP, JAVASCRİPT öğrenmek istiyorum. Bunun için bana anlatımı iyi olan kitaplar önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

İnternette sayısız kaynak varken kitap almak bana mantıksız geliyor.

Doğruda tam olarak detaylarına değinmedikleri için almak istiyorum ve kitaptan aradığın bilgiyi kısa zamanda bulabiliyorsun. Bana kitaptan çalışmak daha kolay geliyor ve sürekli evde olmadığım için her yerde çalışamam.

Ben CentOS ile ilgili temel bilgileri oturtabilmek için KodLab yayınlarının kitabını aldım, bunun yanı sıra 3 kitabını daha aldım. Anlatım ve örnekleme olarak çok açıklayıcı geldi bana. D&R'da satılıyordu sanırım, yakınlarında D&R varsa gidip inceleyebilir ve HepsiBurada.com'dan gayet uygun bir fiyata temin edebilirsin. Normalde aldığım 4 kitap 100 liraya denk geliyorken 60 lira civarına almıştım.

İnternet'te biraz araştırma yaptım, herkes KodLab yayınlarının çok iyi olduğunu söylüyor. Sanırım bende bu yayından alacağım.

Kitaba giden para boşa gitmez dostum, hepsinde bir emek var. Her türlü bir şeyler öğrenirsin, yeter ki içinde olsun. Hem sende biliyorsun tek kaynakla insan zaten gelişemez. Biraz kitaptan okursun zaman buldukça başka kaynaklara bakarsın. Umarım beklediğin içeriği bulursun .

Evdeyken kitap ve videolardan çalışırım, dışarıdayken kitapla çalışırım. Dediğin gibi tek kaynak bir yere kadar yeter, sonra yetersiz gelmeye başlar.

Bu arada kitapları sipariş ederken DVD'li olanlardan alacaksan fazla beklentiye girme, videolar çok az ve kısa. Biraz hayal kırıklığına uğratıyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…