Kitap önerisi

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Hayırlı günleriniz olsun. En son 5. sınıfta kitap okudum okumam bayağı yavaş ve anlamam zor. Buna göre ne önerirsiniz okumamı geliştirmem için? Kitapları pek sevmem küçük bilgi.

Hasan ali Yücel klasikler serisi
J.r.r Tolkien
Tarih seviyorsan kronik yayınları ve ketebe
Jules verne için ithaki yayinlari
Yapı krediye bak
Beyaz balina y. güzel kitapları var
İş y. bak

İlgini çeken tür ve konuları yazarsan daha sağlıklı tavsiyeler alırsın bence.

Genel sevilen serilerle başlayabilirsin Harry Potter gibi veya dediğin gibi okumada ve anlamada zorlanıyorsan önce tiyatro metni olan kitaplarla başlayabilirsin.

Sefilller olabilir

Oyun oynamayı seviyorsan "kan, ter ve pikseller" kitabına bakabilirsin. Bu yaz epey bir ara verdiğim okuma alışkanlığına geri döndüren kitap. Hele içerisinde daha önce oynadığın oyun varsa o oyunun yapayım süreci, ne zorluklar yaşadığı, ya da yapım aşamasında neler düşündükleri, ekleyip çıkardıkları şeyler daha da bir içine çekiyor insanı.

John Verdon'un kitapları güzeldir kitap okuma alışkanlığını edinebilirsiniz bu kitap sayesinde.

İlgini çeken tür ve konuları yazarsan daha sağlıklı tavsiyeler alırsın bence.

Kitaplar hakkında hiçbir fikrim yok. Spider-Man Miles Morales almıştım 1-50 sayfa arası 4 kes okudum zor anladım.

Oyun oynamaya severim ama Last of Us, GoW vs oyunlarım kitapları var mıdır bilmem hikayeleri üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…