Kitap önerisi

Kitaplar hakkında hiçbir fikrim yok. Spider-Man Miles Morales almıştım 1-50 sayfa arası 4 kes okudum zor anladım.

Oyun oynamaya severim ama Last of Us, GoW vs oyunlarım kitapları var mıdır bilmem hikayeleri üstüne.
Kitap değil ama çizgi roman serileri var. Amazonda görmüştüm bakabilirsin. Ama hikayesi takip ediyor mu bilmiyorum

Kitaplar hakkında hiçbir fikrim yok. Spider-Man Miles Morales almıştım 1-50 sayfa arası 4 kes okudum zor anladım.

Oyun oynamaya severim ama Last of Us, GoW vs oyunlarım kitapları var mıdır bilmem hikayeleri üstüne.

Bilgisayar oyunlarına merakınız varsa Erebos kitabını önerebilirim o kitap da güzel ve farklı bir kitaptır.

Hasan ali Yücel klasikler serisi
J.r.r Tolkien
Tarih seviyorsan kronik yayınları ve ketebe
Jules verne için ithaki yayinlari
Yapı krediye bak
Beyaz balina y. güzel kitapları var
İş y. bak
Felsefi kitaplar yararlı ancak güç gelebilir konu sahibine. Bayadır okumuyor. Daha anlaşılır, sade kitaplar daha iyi olur.

4 kes okudum zor anladım.

Dostum aşağılamak için söylemiyorum, bir algı sorunu olabilir mi acaba? Doktor kontrolüne gitseniz iyi olabilir. Kitap olarak polisiye roman yazarı olan Agatha Christie'den 10 Küçük Zenci öneririm, genel olarak romanları çok sürükleyici. Beğenirsen diğer kitaplarına da göz atabilirsin.

Dostum aşağılamak için söylemiyorum, bir algı sorunu olabilir mi acaba? Doktor kontrolüne gitseniz iyi olabilir. Kitap olarak polisiye roman yazarı olan agatha christie'den 10 küçük zenci öneririm, genel olarak romanları çok sürükleyici. Beğenirsen diğer kitaplarına da göz atabilirsin.

Geç gördüm kusura bakma. Algıdan kastın vitaminse yok ama onun haricinde sanmıyorum o kadar ileri derecede yok okuma geriliği normal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı