Kitap okumak mantıklı mı?

Merhaba;
Daha önce hiç gidip ciddi ciddi bir kitap okumadım ama normal olarak hocalarım, büyüklerim, kişisel gelişim bloglarında vs. hep kitap okuyun kitap okuyun diyorlar. Kitap okumanın gerçekten faydası var mıdır? Kitap okurken nelere dikkat edilmelidir? Kitap okumaya nasıl başlanır? Benim için kitap okuma alışkanlığı olan birisinin bu sorularımı cevaplayıp beni aydınlığa kavuşturmasını istiyorum.

Kitap okuyunca olayları kavrama hızınız artar, daha akıcı konuşur, okur ve yazarsınız. Bonkör kelimesini bilmeyen insanlar var belli ki hiç kitap kapağı açmamışlar. Fakat kitaptan kastım Wattlad'deki 13 yaş hayran kurgular değil tabii ki.

Merhaba;
Daha önce hiç gidip ciddi ciddi bir kitap okumadım ama normal olarak hocalarım, büyüklerim, kişisel gelişim bloglarında vs. hep kitap okuyun kitap okuyun diyorlar. Kitap okumanın gerçekten faydası var mıdır? Kitap okurken nelere dikkat edilmelidir? Kitap okumaya nasıl başlanır? Benim için kitap okuma alışkanlığı olan birisinin bu sorularımı cevaplayıp beni aydınlığa kavuşturmasını istiyorum.

Hayır mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı