Kargosu aşırı yavaş. Geçen sene sınava 2 ay kala son denemelerimi 2 hafta geç teslim etmişlerdi. Farklı şehirde olan arkadaşım da aynı durumu yaşamıştı ve baya etkiledi sınav öncesi. Şuan nasıl bilemiyorum.
Aradığınız kitabı 100'lerce siteden fiyat, kargo, tedarik, kampanya ve ödeme bilgilerini karşılaştırarak en uygun koşullar, en ucuz fiyat ile alabileceğiniz özelleşmiş bir arama motorudur.
www.kitabinabak.com
Kargo firmalarının en kötüsü bile eskiye göre daha iyi. BKM mesela depodan kargoya verme süreci çok uzun. O tarz bir gecikme olabilir. @288313@Mute and X
Güvenilmez hocam. Çok sorun yaşadım ben bunlarla. Elinde olmayan kitapları siteye yüklüyorlar satılınca siz o kitapların firmaya gelmesini bekliyorsunuz. bu 1 haftada sürebilir 3 haftada. Ben 3-4 hafta beklemiştim. Hatta o stokta olmayan kitabı iptal edince bile 2 haftada anca iadesi yapılıyor. Rezil firma.
Aradığınız kitabı 100'lerce siteden fiyat, kargo, tedarik, kampanya ve ödeme bilgilerini karşılaştırarak en uygun koşullar, en ucuz fiyat ile alabileceğiniz özelleşmiş bir arama motorudur.
www.kitabinabak.com
Kargo firmalarının en kötüsü bile eskiye göre daha iyi. BKM mesela depodan kargoya verme süreci çok uzun. O tarz bir gecikme olabilir. @288313@Mute and X
Güvenilir ama sipariş muhtemelen geç ulaşır eline. Kitap stokta gözüküyor, sipariş ediyorsun sonra sipariş kısmında tedarik sürecinde yazıyor. Madem tedarik sürecinde neden stokta gösteriyorsun ki kitabı? BKM Kitap'ta da var aynı muhabbet.
Güvenilmez hocam. Çok sorun yaşadım ben bunlarla. Elinde olmayan kitapları siteye yüklüyorlar satılınca siz o kitapların firmaya gelmesini bekliyorsunuz. bu 1 haftada sürebilir 3 haftada. Ben 3-4 hafta beklemiştim. Hatta o stokta olmayan kitabı iptal edince bile 2 haftada anca iadesi yapılıyor. Rezil firma.
Evet aynı durumu da yaşamıştım. Ürün var olarak gözüküyor sipariş de geçiliyor kargoya da veriliyor ama kargo elime gelince ürün eksik. Kargo geldikten sonra mesaj geliyor ürün stokta yok 2 hafta içinde para iadesi diye. Hatırlattığın iyi oldu umarım düzelmiştir o sistem de.