Olabilir. Umarım düzelmiştir güzel kampanyalar olabiliyor. Hazır fiyatlar artmışken öğrenciye ilaç olur belki. Bi test kitabı olmuş 200TL.Güvenilir bir sitedir.
Bu arada hangi romanları alıyorsunuz? Belki daha uygun bir yer önerebilirim.
Kitabınabak adılı siteyi de kullanmanızı öneririm.
![]()
En Ucuz Kitaplar, En Yeni Kitaplar, Kitap Fırsatları, Fiyat Karşılaştırma, Türkiye'nin Tüm Kitapları | kitabinabak.com
Aradığınız kitabı 100'lerce siteden fiyat, kargo, tedarik, kampanya ve ödeme bilgilerini karşılaştırarak en uygun koşullar, en ucuz fiyat ile alabileceğiniz özelleşmiş bir arama motorudur.www.kitabinabak.com
Kargo firmalarının en kötüsü bile eskiye göre daha iyi. BKM mesela depodan kargoya verme süreci çok uzun. O tarz bir gecikme olabilir. @288313 @Mute and X
Evet aynı durumu da yaşamıştım. Ürün var olarak gözüküyor sipariş de geçiliyor kargoya da veriliyor ama kargo elime gelince ürün eksik. Kargo geldikten sonra mesaj geliyor ürün stokta yok 2 hafta içinde para iadesi diye. Hatırlattığın iyi oldu umarım düzelmiştir o sistem de.Güvenilmez hocam. Çok sorun yaşadım ben bunlarla. Elinde olmayan kitapları siteye yüklüyorlar satılınca siz o kitapların firmaya gelmesini bekliyorsunuz. bu 1 haftada sürebilir 3 haftada. Ben 3-4 hafta beklemiştim. Hatta o stokta olmayan kitabı iptal edince bile 2 haftada anca iadesi yapılıyor. Rezil firma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.