Kitle nasıl oluşturulur?

KopuQlavye

Kilopat
Yer
Yanlışlıkla Doğduğum Ev
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 8 aydır müzikle uğraşıyorum. Şarkılarım Spotify üzerinde 300 civarı YouTube'da ise 1000'e yakın dinleniyor. Henüz klip çekmedim. Belki bu sürede iyi bir kitleye ulaştığımı söyleyeceksiniz. Ama bence öyle değil. Neden daha fazla olmasın ki? Çıkıp ona salla buna salla yok işte ifşan çıksın olay yarat... Böyle şeyler yapamam. Onun dışında mantıklı önerilerinize açığım. Feat yapmak pek tarzım değil. 8-10 şarkım var, dinleyenler güzel olduklarını söylüyor. Tarzım hip-hop.

Bütün herkes kolay ünlü olmadı. Sen birden çıkıp ünlü olamazsın. Ünlü olabilmen için klip çekip, yeni şarkılar çıkarmak, sponsor edinmek insanların ilgisini çekicek şeyleri yapmalısın. :)

Yapı olarak ağır yıkık bir insanım. Bugüne kadar her ortamda darladılar tartakladılar vesayr. Şarkılarımda da bunlardan bahsediyorum. Arabesk değil ama üzgün ruh halli şarkılar yapıyorum. Trap falan sarmıyor beceremiyorum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı