Kıvırcık, kuru ve sert saç için şampuan önerisi

Enes tkl

Decapat
Daha fazla  
Kıvırcık ve sert bir saç yapısına sahibim sık sık yıkamazsam kuruyor. Kurumaması için Hindistan cevizi yağı, çörek otu yağı ve zeytinyağını karıştırıp sprey ile sıkıp sonrasında yıkıyorum bu şekilde saçlarım daha fazla yumuşadı. Şampuan olarak ilk başta syoss curl me şampuanını ve kremini kullanıyordum başta iyiydi sonradan saçımı dökmeye başladı saçım dökülmeye başlayınca bioxin alıp kullanmaya başladım dökülmeleri falan azalttı bu sefer de saçı kurutup saçım kabarmaya başlayınca ogx coconut kıvırcık saçlar için olanından aldım saçımı tertemiz yapıyordu fakat oda dökme yapmaya başladı onunla beraber syoss curl me kremini kullanıyordum sonrasında ogx bitince daha almadım şu an loreal Paris elseve mucizevi yağ şampuanını kullanıyorum ama saçlarım yine dökülüyor her yıkamada en az 20 saç teli görüyorum ve yanlarda açılmalar var.

Son düzenleme:
Urban şampiyon ve urban saç şekillendirici kullanıyorum saçlarım yumuşak kullanabilirsin. Ogx aslında çok kaliteli bir şampuan pahalı diye almamıştım. Ama ürünleri deneyerek döküp dökmemesine bakmaman lazım.

Urban şampiyon ve urban saç şekillendirici kullanıyorum saçlarım yumuşak kullanabilirsin. Ogx aslında çok kaliteli bir şampuan pahalı diye almamıştı

Ogxden önce urbanın şampuanını kullandım saçlarımı kabarttığı için memnun kalmadım, belki ilk paketini kullandığımdan ve saç kremi ile birlikte kullanmadığımdan yeteri kadar verim alamamış olabilirim. Pahalı olduğu için 2. Kutuyu almak istemedim

Duştaki saç kremi kullanmak saç dökülmesi yapabilir ona dikkat et bence kullanma duş sonrası, saç şekillendirici saç uçlarına kullan sadece hem yumuşak olur hem de şekil veriyor.
Önerinizi deneyeceğim, saç şekillendiricisi olarak lorealınkini kullanıyorum dışarıya çıkmadan saçı hafif nemlendirip şekil veriyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı