Kıvırcık saçlar kesilmeli mi?

Kökü sende kes gitsin. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle takıl. Millet onu demiş bunu demiş bırak konuşunlar.

Zaten düzen olmaz. Bırak nasıl olursa öyle kalsın. Değişik kimyasal maddeler sakın kullanmayın, pişman olursunuz.
Elidor yeşil şampuan ve elidor yeşil bukle belirginleştirici dışında hiçbir şey kullanmıyorum.

Nesi var hocam saçının? Devam. Daha da uzatabilirsin hatta.

Saçın ne tam uzun ne tam kısa olduğu dönem sana kötü gözükmesi normal. Taç takarak, bağlayarak bunun önüne geçebilirsin uzamaya başladığında işler değişiyor. Ben de elidor bukle kullanıyorum. Duştan ilk çıktığımda müthiş gözüküyorlar. Sabah uyanınca o müthiş ışıltısını kaybediyor gibi hissediyorum. Ama biraz havalandırınca düzeliyorlar. Benim saçım belime geliyor. Çok seviyorum hiç kestirmeyi düşünmedim. Nasıl mutluysan saçını öyle yapmalısın.

Ayrıca kıvırcık saçın olayı dağınık olmasıdır. Kıvırcık saça tarak girmez. Sadece duşta taranır. Sırf o yüzden duşta giden saçlara üzülünür. Dökülen saçlar düşemediği için ve kuru iken taranmadığı için duşta bir avuç saç gider. Ben sırf dağınık gözüksünler diye köpük kullanmıyorum. Köpük kullanınca jöle sürmüş gibi kaskatı kesiliyorlar. Elidor bukle müthiş bir şey yumuşacık yapıyor, saçlar birbirine dolanmıyor.

sıcak fönde saçı kabartır ayrıca kıvrcık saça fön pek mantıklı değil vigo başlıkla soguk ayarda yapaman en mantıklısıs olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…