Kıvırcık saçlar kesilmeli mi?

Çevremdeki herkes saçlarımın çok güzel olduğunu söyler, kız arkadaşlarım vesaire de aynı fikirde. Saçlarım biraz uzun ve kıvırcık fakat ben kendime çok yakıştıramıyor gibiyim. Saçımı daha dün yıkadım, az önce uyandığımda aynaya bakar bakmaz sanki 300 gündür yıkamıyormuşum gibi gözüktüğünü fark ettim. (bana öyle geliyor olabilir) saç kremi vesaire de kullanıyorum. Daha önce saçımı kestim, o zamanlarda da milletin benim saçıma sahip olmak için ciddi paralar verdiğini öğrendim. Büyük enayilik gibi geliyor bazen böyle bir saça sahipken çok kestirmek. Kesmeli miyim sizce?

Eki Görüntüle 1991863

Kökü sende kes gitsin. Kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle takıl. Millet onu demiş bunu demiş bırak konuşunlar.
 
Saçın ne tam uzun ne tam kısa olduğu dönem sana kötü gözükmesi normal. Taç takarak, bağlayarak bunun önüne geçebilirsin uzamaya başladığında işler değişiyor. Ben de elidor bukle kullanıyorum. Duştan ilk çıktığımda müthiş gözüküyorlar. Sabah uyanınca o müthiş ışıltısını kaybediyor gibi hissediyorum. Ama biraz havalandırınca düzeliyorlar. Benim saçım belime geliyor. Çok seviyorum hiç kestirmeyi düşünmedim. Nasıl mutluysan saçını öyle yapmalısın.

Ayrıca kıvırcık saçın olayı dağınık olmasıdır. Kıvırcık saça tarak girmez. Sadece duşta taranır. Sırf o yüzden duşta giden saçlara üzülünür. Dökülen saçlar düşemediği için ve kuru iken taranmadığı için duşta bir avuç saç gider. Ben sırf dağınık gözüksünler diye köpük kullanmıyorum. Köpük kullanınca jöle sürmüş gibi kaskatı kesiliyorlar. Elidor bukle müthiş bir şey yumuşacık yapıyor, saçlar birbirine dolanmıyor.
 

Geri
Yukarı