SıradanBiri0
Femtopat
Bu ikisini alacağım:Yves Rocher kremin içeriği genel olarak güzel. Saç diplerine fazla sürmediğin sürece dökülme yapacağını sanmıyorum. Saç dökülmen varsa ek olarak biotin de kullanabilirsin.
Bu ikisini alacağım:Yves Rocher kremin içeriği genel olarak güzel. Saç diplerine fazla sürmediğin sürece dökülme yapacağını sanmıyorum. Saç dökülmen varsa ek olarak biotin de kullanabilirsin.
Gayet iyi olur. Daha sonrasında da bunun gibi bir banyo sonrası bakım ürünü alırsan daha iyi şekillendirirsin. https://www.yvesrocher.com.tr/sac/s...mi-kivircik-ve-dalgali-saclar-boucles/p/93497Bu ikisini alacağım:
Bu ürünler fena değil diye biliyorum ama üründen çok daha önemlisi onu nasıl uyguladığındır. Arkadaşlarımın saçı güzel diyorsun onlara nasıl yaptıklarını sormalısın. Buna ek olarak uygulamayı yazıyla anlatmak verimli olmaz Youtube, Tiktok gibi yerlerden bakmanı öneririm.Bu ikisini alacağım:
Bu da iyi bir şeye benziyor. YvesRocher'in mi yoksa Elidor'un mu saç bakım kremini alayım?Benim saçım da kıvırcık ve çok kalın telli yani çevremde kimsenin saçının bu kadar kalın telli olduğunu görmedim.
Elidor'un bukle belirginleştiricisi var bende sürüyorum parlak ve nemli durmasını sağlıyor sadece uçlara sürüyorum.
Maddi imkan oldukça yeni yeni markalar dene. Urban, Pantene gibi birçok marka var. Etkiler kişiden kişiye gerçekten değişiyor. Hobby gibi markalardan uzak dur elbette.Risk alıp YvesRocher'in "Kıvırcık Saçlara Özel Bakım Seti" isimli 3 ürünü de kapsayan setini alacağım.
Bu da iyi bir şeye benziyor. Yves Rocher'in mi yoksa Elidor'un mu saç bakım kremini alayım?
Risk alıp Yves Rocher'in "Kıvırcık Saçlara Özel Bakım Seti" isimli 3 ürünü de kapsayan setini alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.