Kıvırcık saçların kuru ve kırık olması

Bu ürünler fena değil diye biliyorum ama üründen çok daha önemlisi onu nasıl uyguladığındır. Arkadaşlarımın saçı güzel diyorsun onlara nasıl yaptıklarını sormalısın. Buna ek olarak uygulamayı yazıyla anlatmak verimli olmaz Youtube, Tiktok gibi yerlerden bakmanı öneririm.
Örneğin saçı pamuk tişörtle nazikçe sıkarak kuruluyorsun, ılık-soğuk arası bir su kullanıyorsun vesaire. Bir ton detayı vardır.

Benim saçım da kıvırcık ve çok kalın telli yani çevremde kimsenin saçının bu kadar kalın telli olduğunu görmedim.
Elidor'un bukle belirginleştiricisi var bende sürüyorum parlak ve nemli durmasını sağlıyor sadece uçlara sürüyorum.

Benim saçım da kıvırcık ve çok kalın telli yani çevremde kimsenin saçının bu kadar kalın telli olduğunu görmedim.
Elidor'un bukle belirginleştiricisi var bende sürüyorum parlak ve nemli durmasını sağlıyor sadece uçlara sürüyorum.
Bu da iyi bir şeye benziyor. YvesRocher'in mi yoksa Elidor'un mu saç bakım kremini alayım?

Risk alıp YvesRocher'in "Kıvırcık Saçlara Özel Bakım Seti" isimli 3 ürünü de kapsayan setini alacağım.

Son düzenleme:
Bu da iyi bir şeye benziyor. Yves Rocher'in mi yoksa Elidor'un mu saç bakım kremini alayım?

Risk alıp Yves Rocher'in "Kıvırcık Saçlara Özel Bakım Seti" isimli 3 ürünü de kapsayan setini alacağım.

Elidor'u ne zaman kullansam saçımı döküyor dün onu fark ettim göz önünde bulundurun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı