Yves Rocher kremin içeriği genel olarak güzel. Saç diplerine fazla sürmediğin sürece dökülme yapacağını sanmıyorum. Saç dökülmen varsa ek olarak biotin de kullanabilirsin.
Bu ürünler fena değil diye biliyorum ama üründen çok daha önemlisi onu nasıl uyguladığındır. Arkadaşlarımın saçı güzel diyorsun onlara nasıl yaptıklarını sormalısın. Buna ek olarak uygulamayı yazıyla anlatmak verimli olmaz Youtube, Tiktok gibi yerlerden bakmanı öneririm.
Örneğin saçı pamuk tişörtle nazikçe sıkarak kuruluyorsun, ılık-soğuk arası bir su kullanıyorsun vesaire. Bir ton detayı vardır.
Benim saçım da kıvırcık ve çok kalın telli yani çevremde kimsenin saçının bu kadar kalın telli olduğunu görmedim.
Elidor'un bukle belirginleştiricisi var bende sürüyorum parlak ve nemli durmasını sağlıyor sadece uçlara sürüyorum.
Benim saçım da kıvırcık ve çok kalın telli yani çevremde kimsenin saçının bu kadar kalın telli olduğunu görmedim.
Elidor'un bukle belirginleştiricisi var bende sürüyorum parlak ve nemli durmasını sağlıyor sadece uçlara sürüyorum.
Maddi imkan oldukça yeni yeni markalar dene. Urban, Pantene gibi birçok marka var. Etkiler kişiden kişiye gerçekten değişiyor. Hobby gibi markalardan uzak dur elbette.