Abu!
Hectopat
Arkadaşlar kulaklığımın kablosu ekteki gibi kıvrılıyor sürekli elimle düzeltiyorum fayda etmiyor. 1 gün düz şekilde beklettim yine fayda etmedi ne yapabilirim?
Arkadaşlar kulaklığımın kablosu ekteki gibi kıvrılıyor sürekli elimle düzeltiyorum fayda etmiyor. 1 gün düz şekilde beklettim yine fayda etmedi ne yapabilirim?
Eki Görüntüle 430768
Saç kurutma makinesi ile daha kolay oluyor. Zarar verme ihtimali çok düşüyor en azından.Utuleyerek. Saka yapmiyorum. Dusuk sicaklikta utuyu ve arada bir bez koyarak plastigin tekrar sekillenmesini saglarsan duzelir.
Saç kurutma makinesi ile daha kolay oluyor. Zarar verme ihtimali çok düşüyor en azından.
Saç kurutma makinesini 5-10 cm uzaklıktan kabloyu eşit ısıtacak şekilde gezdirerek yapılır genelde. Biraz deneme yanılma yoluyla bulursunuz. Kabloyu çok ısıtmamaya ve makinayı çok yakında tutmamaya özen göstermek yeterli.Üstüne mi bastırdın makineyi
@slokyvenom hocam sorun kablo değil benden kaynaklıymış.
Kulaklığı kafamdan çıkart tak yaparken sürekli döndürüyormuşum. Kablo düzelene kadar bir ucundan tutup çevirin kabloyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.