Kıyafet kombini nasıl?

Tabii ben erkekte kargo değil slim fit pantolondan yanayım. Belki birazda ondandır. Bu tarz bana güzel görünmez.

Ben 3 bine Cat Colorado Sundance çaktım. Hazır kış geliyor bence Blazer'a o parayı vereceğine bota uygun bir kombin yap.
Bu çok iyi tercih.

Tabii ben erkekte kargo değil slim fit pantolondan yanayım. Belki birazda ondandır. Bu tarz bana güzel görünmez.
Yakışana yakışıyor ama slim fit de bir ayrı be hocam.

Ben 3 bine Cat Colorado Sundance çaktım. Hazır kış geliyor bence Blazer'a o parayı vereceğine bota uygun bir kombin yap.
Bunu beğendim kanka.
Hocam bu kadar güzel bir kombin yapmışsın ama alt'a o ayakkabı uymamış. Ben siyah bir bot almanızı tavsiye ediyorum.
Bu bot nasıl?
Yani hocam tamam size katılıyorum siyah çok gizliyor ama Metallica'ya beyaz kombin de yapılmıyor.
Hocam renk olarak ben yine siyah öneririm.
Aynı ayakkabının siyahı mı?
Kombin güzel de blazer değil airforce gibi düz bir ayakkabı daha güzel duracaktır diye düşünüyorum.
Airforce de olabilir hocam. Bot daha güzel durur diye düşündüm.

Cargo pantolon bence çok kaba duran bir şey.

Cat'in o siyah botu mükemmel. Dokusu da harika birebir denedim. Ben kahverengi aldım her kombine uysun diye ama gözüm onda kaldı.

Tabii ki canım ben o tarza uzak olduğum için kesinlikle haklısınız ama kombinler genelde açık-koyu dengesi ile çok güzel şekilde yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…