@Erol Umut Ufak bir araştırma yaptım. Sanırım biraz hayalperest birisin kardeşim. Yanlış anlama o yaşlarda bizlerde geçtik öyle yollardan. Kendimizi büyük gösterme çabasına girdik, her şeyi biliyormuş havalarına girdik vs.. Ama burada içten ve samimi olman senin için daha doğru olacaktır. Küçük yaşta bir tahsile başlamış olsan ve bahsettiğin konuma erişip, dediğin maaşı alıyor olsan, zaten bunları sormanı geretirmeyecek kadar bilgili biri olurdun.
Düşük bütçe ve kısıtlı imkanlar ile yaptığım araştırmalarım neticesinde sanırım 14 yaşındasın. Vaktiyle YouTube kanalı girişimin olmuş. Anladığım kadarıyla bilgisayar teknolojilerine de meraklısın. Ama ne yapacağını ve nasıl yapacağını bilmiyorsun. Ve bunu öğrenmek istiyorsun. Ha bir de, tabii ki kız arkadaşın ile evlenme hayalin var..
Emin ol doğru yerdesin. Ama bunlar için zamana ve olgunluğa ihtiyacın var sevgili kardeşim.
Aramızda kal. Kendini geliştirmeye devam edip, ileride hayalini kurduğun işe ve eşe sahip ol..
Düşük bütçeli araştırmamın sonuçları da bunlar..
@Erol Umut Atalay @Erol Umut ve
@crewsing adlı hesaplar sana ait. (Çaktırma, normalde çoklu üyelik yasak..
)
Burada da dediğin gibi geçen sene 13 yaşındaymışsın.
Bu arada "Yiheeyyytt... Benim adım Falçata Selim.. Ailemin kralıyım, Technopat'ın hastayım.. Var mı ulan bana yan bakan?!"
YouTube kanalı girişimin/girişimlerin olmuş dediğim gibi.
#Erol Umut Atalay (1) #Erol Umut Atalay (2)
Dediğim gibi bunlar sorun değil kardeşim.
Sadece dürüst ol. Evlenmek için çok küçük bir yaştasın. Yeterli olgunlukta da değilsin. Zaten yeterli olgunluğa sahip olsaydın, yeterli olgunluğa sahip olmadığının farkında olurdun..
Ha bu arada, kızla ileride pişmanlık duyacağın yanlış bir şeyler yapma. Bugün sana güzel gelebilir, ama ileride büyük pişmanlıklar yaşarsın.
Dikkat et yani..