Kız arkadaş nasıl edinebilirim?

siyam

Femtopat
Arkadaş millete bakıyorum pantolon değiştirir gibi manita veyahut kız arkadaş ediniyorlar, benim ise bu yaşıma kadar hiç olmadı, yaşım 18 nasıl edinebilirim? Mesleğimde elektrik çalışırken bulamama sorunumda var çünkü elektrik yapan kız da yok. Evlenemem diye korkuyorum. Instagram'dan yazıyorum selam diye hiçbiri bakmıyor iyice öz güvenim kalmadı.

Yakın arkadaşlarınızdan edinin hocam. En kolay öyle. Yada iş hayatı diyeceğim ama işte kız yok demişsiniz o yüzden zor.

Yani kafa dengi bulmak zor ama bulursan tadından yenmez. Başka türlü bulmak için herhalde dizilerdeki gibi kafa kafaya çarpışıp ders notlarını toplarken el ele tutuşmak gerek :D.
Kulüp var sosyal medya var zaten bu işin yüzde 50'si sosyal medya. Onun dışında daygame ve lifegame tarzı olaylar da var. Benim düşüncem açıkçası genelde aynı ortamda yapmak baya kötü ordan yapılır diyenin de başarılı olduğunu sanmıyorum. Sevgili bulması zaten çok zor 1-2 kere reddedilsen abaza konumuna düşeceksin ve insanların haberi olunca dalga geçenlerde olabilir. Diyelim ki hasbelkader sevgili oldun ayrılinca sürekli görme olayı var. O da sıkıntı.

Kulüp var sosyal medya var zaten bu işin yüzde 50'si sosyal medya. Onun dışında daygame ve lifegame tarzı olaylar da var. Benim düşüncem açıkçası genelde aynı ortamda yapmak bayağı kötü oradan yapılır diyenin de başarılı olduğunu sanmıyorum. Sevgili bulması zaten çok zor 1-2 kere reddedilsen abaza konumuna düşeceksin ve insanların haberi olunca dalga geçenlerde olabilir. Diyelim ki hasbelkader sevgili oldun ayrılinca sürekli görme olayı var. O da sıkıntı.

Sosyal medyada deniyorum selam falan yazıyorum gerisi gelmiyor.

@siyam Dostum bence ilk önce erkek arkadaşlar edin.

Şöyle bak: Sen şu an bulunan ve sonradan edineceğin arkadaşlarının ortamına gireceksin, e tabi biraz da sağlam ayakkabı olacak bu adamlar. İşte onlarla iş dışında buluş, yemeğe git, halı saha yapın, ilişkilerinizi geliştirin. Ondan sonra işte onların tanıdığı kızlar olur, o ortamlardan falan kızlarla tanışırsınız bu iş böyle uzar gider.

Yani aklıma bu geliyor zira ortamda bulunmadan, kız görmeden kız arkadaş edinmek pek de mümkün görünmüyor. Hayatının bundan sonraki evresi tanımadığın insanlara dm'den yürümeye çalışmakla mı geçecek? Fiziksel bir kaç adım atman lazım.

Kulüp var sosyal medya var zaten bu işin yüzde 50'si sosyal medya. Onun dışında daygame ve lifegame tarzı olaylar da var. Benim düşüncem açıkçası genelde aynı ortamda yapmak baya kötü ordan yapılır diyenin de başarılı olduğunu sanmıyorum. Sevgili bulması zaten çok zor 1-2 kere reddedilsen abaza konumuna düşeceksin ve insanların haberi olunca dalga geçenlerde olabilir. Diyelim ki hasbelkader sevgili oldun ayrılinca sürekli görme olayı var. O da sıkıntı.
Daygame yaptigini varsayarak soruyorum da, daygame sirasinda sohbeti nasil is gorusmesinden uzak hale getirebiliriz? Bazenleri aklima komik bir sey gelmiyor

Ayrica yakisikli degilsek daygame yapmak ne kadar mantikli?

Lifegame nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı