Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ağustos 2017 #11 Cennet? Ne diyorsun? Senin için bir derleyici çıkarmaları gerek buradaki developer'ların.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2017 #12 Bir başka taktik daha. Kıza senin eşin benzerin var mı diyin? Elbet hayır der. Sonra, eşin olayım aynını yapalım diyin. Bu işe yarayabilir. @Silinen üye Barbara Palvin yüzünden konuya odaklanamıyorum.
Bir başka taktik daha. Kıza senin eşin benzerin var mı diyin? Elbet hayır der. Sonra, eşin olayım aynını yapalım diyin. Bu işe yarayabilir. @Silinen üye Barbara Palvin yüzünden konuya odaklanamıyorum.
R Redburne Ziyaretçi 10 Ağustos 2017 #13 Silinen üye dedi: Kıza deki "Daha önce hiç melek gördün mü?" O da muhtemelen "Hayır" diyecek. Ve sende cevabı yapıştırıp "Ne yani hiç aynaya bakmadın mı?" diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Barbara mı, o nedir la? Böyle bir şey mi?
Silinen üye dedi: Kıza deki "Daha önce hiç melek gördün mü?" O da muhtemelen "Hayır" diyecek. Ve sende cevabı yapıştırıp "Ne yani hiç aynaya bakmadın mı?" diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Barbara mı, o nedir la? Böyle bir şey mi?
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2017 #14 Bune terbiyesizlik, bune ahlaksızlık? 1 saat olmuş ortada link yok...
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ağustos 2017 #16 Barbara'ya bitiyorum ya. Aslan Parçası bir an önce ölmen gerek. Son espriden sonra.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 3 10 Ağustos 2017 #17 Konu Geyiğe döndü iyice.
R Redburne Ziyaretçi 10 Ağustos 2017 #18 Ben ne dedim? Benim sevgilim daha güzel. B4ybars dedi: Konu Geyiğe döndü iyice. Genişletmek için tıkla... Of, demeyin şu kelimeyi kardeşim, bizimki de can.
Ben ne dedim? Benim sevgilim daha güzel. B4ybars dedi: Konu Geyiğe döndü iyice. Genişletmek için tıkla... Of, demeyin şu kelimeyi kardeşim, bizimki de can.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ağustos 2017 #19