Çok teşekkürler, mantıklıHayır deme ihtimali düşük. Bunu göz önünde bulundurdum. Parfüm olabilir mesela.![]()
Dediğiniz gibi olabilir, belki bir hediyenin yanında resmini de bastırabilirim. Çok yaratıcısınız valla, çok teşekkürler
Çok teşekkürler, mantıklıHayır deme ihtimali düşük. Bunu göz önünde bulundurdum. Parfüm olabilir mesela.![]()
Dediğiniz gibi olabilir, belki bir hediyenin yanında resmini de bastırabilirim. Çok yaratıcısınız valla, çok teşekkürler
Arkadaşlar selam. Kız arkadaşıma hediye arıyorum. Geçen doğum günlerinde çok fazla anlamlı hediye aldım o yüzden bu doğum gününde biraz lükse kaçmak istiyorum bütçemin el verdiğince. Bütçem maksimum 15.000 TL. Takı olsun istemiyorum. Ayrıca, bildiğiniz ve güvenilir olan Beymen gibi siteler varsa önerilere açığım. Teşekkürler.
Hocam çok çok teşekkür ederim, ne kadar yardımcı olduğunuzu bilemezsiniz. Zaman ayırdıgınız icin ayrıca teşekkürler
- Saat takmayı seviyorsa saat alabilirsin iki farklı saat koydum biri şatafatlı bir Swarovski diğeri ise ömürlük bir Tissot PRX;
Tissot PRX 25mm T1370101111100 | Konyalı Saat
Tissot PRX 25mm T1370101111100 size çok yakışacak! Şimdi tıklayın, tarzınızı en iyi yansıtan kadın kol saatlerine indirimli fiyatlarla sahip olun.www.konyalisaat.com.tr
- Saç şekillendirici alabilirsin Dyson olabilir bir çok kadın çok ister Dyson Airwrap almayı ancak çok pahalı onun yerine Shark marka ve oldukça kaliteli, işlevsel bir şaç şekillendirici alabilirsin eğer ihtiyacı varsa;
![]()
Shark FlexStyle 5-in-1 Saç Kurutma & Şekillendirme Sistemi - Stone
Tüm saç türleri için tek ürün Güçlü ve hızlı kurutma, çok yönlü şekillendirme ile buluşuyor. Shark FlexStyle, tek bir çevirme hareketi ile güçlü bir saç kurutma makinesi ve 5'i 1 arada şekillendirme ucu arasında geçiş yapar. Shark Flexstyle ile saç stilinizi esnekleştirin. Hızlı kurutma gücü...www.sharkninja.com.tr
- Hoşuna giden herhangi bir takıyı alabilirsin pandora bileklik vb. olabilir.
- Kadınlar genelde çantaları çok sever bence bir çanta alabilirsin Stradivarius'un çantaları güzeldir;
- Kamera alabilirsin normalde DJI Osmo Pocket 3 al derdim ancak şuanda Türkiye fiyatı çok pahalı internetten üzerinden fiyatlara baktığımda 38.000 TL diyor İstanbul'da yaşıyorsan Eminönünden yurtdışı DJI Osmo Pocket 3'ü 25.000 - 28.000 TL'ye bulabiliyorsun ancak bu da bütçeni aştığı için Feiyu Tech Pocket 3 öneririm bence oldukça başarılı bir kamera tam F/P
- Parfüm alabilirsin parfüm bence çok tutku kokan bir hediye. Parfüm önerisinde bulunabilirim ancak kız arkadaşın ne tarz kokular sever bilmiyorum bu sebepten ben daha önce kokusunu duyduğum bir kaç parfüm bırakacağım durumuna göre kendin seçebilirsin;
Deneyimlerimce bir kadına alınabilecek en iyi hediyeleri sıraladım maneviyatı yüksek hediyelerde seçilebilir ancak tabiri caizse "ürün" niteliğinde olan hediyeler arasından bunlardan birini seçebilirsin, umarım yardımcı olabilmişimdir
- Calvin Klein Euphoria: Bir kadının tenine yakışan en iyi kokulardan birisi kadını adeta gül bahçesine çevirir. Çiçeksi ama odunsu bir hava veriyor. Çiçek kokularından hoşlananlar için sağlam bir tercih.
- Yves Saint Laurent Black Opium: İlk kokladığımda kahve ve vanilyanın tatlılığı çarptı. Gece dışarı çıkarken tam isabet bir parfüm bence adı gibi tam bir "siyah afyon" baş döndürücü bir koku.
- Tom Ford Velvet Orchid: Kokladığımda sofistike ve güçlü bir his vermişti olgun kadınlara yakışır diye düşünüyorun listemin en klas kokusu. Açılısı abisi Black Orchid gibi biraz baharatlı ancak notalarında bulunan bal ve rom ile çok smooth bir şekilde tatlılaşıyor.
- Dolce & Gabbana The One: Şeftali ile tatlı bir başlangıcı var ardından amberle dengeleniyor. Kokladığımda hem çekici hem de şık hissettirdi "ben burdayım" dedirten bir koku.
- Dior Addict: "En sevdiğim, en sevdiğim" özel anlar için yaratıldığı aşikar bir koku açılışı ferah portakal ağırlıklı narenciye ile fresh açılışı insanı yakalıyor. Yasemin ve vanilyanın birleşimiyle sıcak, ama ağır olmayan bir his veriyor. Kokladıkça hem ferah hem de çekici bir iz bıraktığını fark ettim. Gece veya özel anlar için sağlam bir seçim.
![]()
Rica ederim ne demek, hediyenizi aldığınız zaman haber verin merak ettim ne alacağınızıHocam çok çok teşekkür ederim, ne kadar yardımcı olduğunuzu bilemezsiniz. Zaman ayırdıgınız icin ayrıca teşekkürler![]()
Rica ederim ne demek, hediyenizi aldığınız zaman haber verin merak ettim ne alacağınızı![]()
Hocam, Tissot PRX gerçekten de ömürlük bir hediye. Giriş seviyesi saat için bence en iyi seçeneklerden biri benim için en iyisi. Umarım bu güzel saat size uzun yıllar eşlik eder ve hayırlısıyla ömür boyu sürecek mutluluğunuzun bir simgesi olur.Hocam Tissot'u aldım. Çok beğendi, tekrar teşekkürler![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederizHocam, Tissot PRX gerçekten de ömürlük bir hediye. Giriş seviyesi saat için bence en iyi seçeneklerden biri benim için en iyisi. Umarım bu güzel saat size uzun yıllar eşlik eder ve hayırlısıyla ömür boyu sürecek mutluluğunuzun bir simgesi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.