Kız arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ne yapmalıyım?

Daha fazla  
Merhaba, 1 aydır bir kızla uzaktan ilişkim var. Kızın yaşı biraz küçük. Kızla çok yakındık sabahtan akşama kadar görüntülü konuşurduk falan bir ara bana dönmemeye başladı 5 saat sonra dönüp telefonum çantamda kalmış gibi bahaneler söylüyordu. Kız bana vakit ayırıyordu aynı şekilde bende ayırıyordum buluşma planı yapmıştık ama saçma sebeplerden dolayı kavga ederek ayrıldı. Seni bırakmayacağım, seni çok seviyorum, senden asla sıkılmam gibi cümleler kullanmıştı. 4 gün sonra bana yazdı ve barıştık. Barıştıktan sonra buluştuk ve ilişkimizi bir üst seviyeye çıkarttık. Buluşmadan sonra çok iyiydik ilişkimiz ileri gidiyordu fotoğraf falan çekilip Instagram'a atmıştık. Yine aynı şekilde ilişkimize devam ettik her gün konuşuyorduk falan. Daha sonra Instagramın'da gereksiz insanlar vardı onları çıkarmasını söyledim çıkarmadı. Daha sonra üzerine gidince bana hesabı verdi ben çıkardım. Kızı biraz fazla sıktığımı anladım. Ama kız ilişkinin başından beri bana güven vermiyordu. Yaptığı açıklamalar çok bayat ve bir şeyi inandırmaya, anlatmaya çabalamıyordu çok sakindi. Daha sonra cinsel şeyler hakkında konuşmak istemediğini söyledi ve bende biraz neden olduğunu anlamaya çalıştım. Çünkü kendisi de konuşurken rahatsız oluyor gibi değildi. Ufak bir tartışma gibi bir durum oldu ve o gün konuşmak istemediğini söyledi akşam aradım konuştuk falan yemeğe gitti geldi ben ayrılmak istiyorum diye mesaj attı. Aradım neden dedim iyi gidiyorduk falan ani karar verme dedim çünkü duygusal bir dönemden geçiyordu. Birkaç gün ara verelim konuşmayalım sonra bana kararını söylersin dedim. Bugün 3.gün hiç tık yok bu süre zarfında bende hiç yazmadım. Kız yazacak gibi gelmiyor. Çünkü biraz fazla sıkmıştım kızı bir tarafları bulutlara çıkmıştı. Yazmazsa eğer ben yazmalı mıyım (kararını verdin galiba?) gibi bir şey yazmalı mıyım? Çünkü o kafada bitirdiyse bende bitirip bütün defterleri kapatmak istiyorum. Yoksa hiç yazmayıp ve onu sosyal medyadan çıkartmasam mı daha iyi olur?

Dostum işiniz gücünüz yok mu her gün saatlerce kızla vakit geçiriyorsunuz. Bunu yazan her erkek en sonunda kız tarafından geride bırakılıyor, anlayın artık şunu, madem güvenmiyorsun zaten yeterince vakit kaybetmişsin, daha çok kaybetmeden kızla muhabbeti kes.

Dostum işiniz gücünüz yok mu her gün saatlerce kızla vakit geçiriyorsunuz. Bunu yazan her erkek en sonunda kız tarafından geride bırakılıyor, anlayın artık şunu, madem güvenmiyorsun zaten yeterince vakit kaybetmişsin, daha çok kaybetmeden kızla muhabbeti kes.

Yazmazsa eğer ki yazmayacak, ben konuşup bitirip bitirmediğimizi öğrenmek istiyorum. Çünkü anca öyle kafamdan atabilirim.

Ben çoktan kararımı vermiştim dedi. İnstasında hala fotolar dururken. Bir de giderayak yine yalan söyledi, yakalayıp yüzüne vurdum. Erken kurtuldum diye yorumluyorum.
Kadınlar zaten bunu önceden planlar işini gördümü, biraz soğuk yapar sonra ayrılır. Kendine saygın olması çok güzel, gitmesin diye ezilip büzülmemişinsin, tebrikler dostum. 👏🏻

Technopat Haberler

Geri
Yukarı