Kızı ilgiye boğduğun için kız sıkılmış sen hala kıza sana ilgi göstermediğin için özür diliyorsun. Sürekli konuşursanız tabii ki de sıkılır.
Ama hep kendisi arıyor ben çok nadir arıyorum. 10 kere konuşuyorsak 8'inde kendisi arıyor beni.
Kızı ilgiye boğduğun için kız sıkılmış sen hala kıza sana ilgi göstermediğin için özür diliyorsun. Sürekli konuşursanız tabii ki de sıkılır.
Kızın yapacak birşeyi olmadığından canı sıkılıyor ilgi kaynağı arıyor.Ama hep kendisi arıyor ben çok nadir arıyorum. 10 kere konuşuyorsak 8'inde kendisi arıyor beni.
Kızın yapacak bir şeyi olmadığından canı sıkılıyor ilgi kaynağı arıyor.
Kendisi yazdı bana tekrar denemek istiyor napmalıyım ?Ne? Kendisi istemiş zaten sana teklif etmiş sende kabul etmişsin. Bu kız bence arkadaşlarının dolduruşuna geldi. Emin ol o arkadaşları olduğu sürece bu kızla rahat rahat arkadaş bile olamazsın. Bence ilişkini kes o kızla benden demesi. Başka bir kız bulursun arkadaşların dolduruşlarıyla iş yapmayan ve kalbinin sesini dinleyen birisini. Geçmiş olsui tekrar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.