Kız arkadaşım benden hoşlanıyor mu?

firstall

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi sevdiğim bir kız var. Sohbet ederken hoşlantı konusuna geldi konu ve dedi ki: "Ben hoşlandığımı çok belli ederim, mesela kalabalık ortamda sevdiğim kişiyle konuşamam." dedi. Sonraki gün dikkat ettim bu dedigine. Bir arkadaşım varken benimle hiç konuşmuyor. Ama birebirken o kadar yakin ki. Hadi diyelim bu tesadüf. Bugün şöyle bir şey oldu, telefonumu istedi. Bir arkadasımla mesajlasiyordum o sırada. Arkadasimi da kendi aramızda şaka olarak farklı isimle kaydetmiştim kimmiş bu diye önceki mesajlara baktı bulamadı sonra çıktı o mesaj yerinden. Aşağı kaydırdı kaydırdı kendini buldu ve adını şöyle değiştirdi. Ben direkt ismini yazmıştın o sondaki harfi 2 kez uzatarak yazdı, ya ismini vermeyeyim kızın ama anladınız işte şunun gibi: merhaba ise merhabaaa. Kendi yaptı bunu ama hala emin değilim hoslaniyor mu diye. Sizce?

Şimdi sevdiğim bir kız var. Sohbet ederken hoşlantı konusuna geldi konu ve dedi ki: "ben hoşlandığımı çok belli ederim, mesela kalabalık ortamda sevdiğim kişiyle konuşamam." dedi. Sonraki gün dikkat ettim bu dedigine. Bir arkadaşım varken benimle hiç konuşmuyor. Ama birebirken o kadar yakin ki. Hadi diyelim bu tesadüf. Bugün şöyle bir şey oldu, telefonumu istedi. Bir arkadasımla mesajlasiyordum o sırada. Arkadasimi da kendi aramızda şaka olarak farklı isimle kaydetmiştim kimmiş bu diye önceki mesajlara baktı bulamadı sonra çıktı o mesaj yerinden. Aşağı kaydırdı kaydırdı kendini buldu ve adını şöyle değiştirdi. Ben direkt ismini yazmıştın o sondaki harfi 2 kez uzatarak yazdı, ya ismini vermeyeyim kızın ama anladınız işte şunun gibi: Merhaba ise merhabaaa. Kendi yaptı bunu ama hala emin değilim hoslaniyor mu diye. Sizce?

Kizdan hoslaniyorsaniz bence deneyin :)

Şimdi sevdiğim bir kız var. Sohbet ederken hoşlantı konusuna geldi konu ve dedi ki: "Ben hoşlandığımı çok belli ederim, mesela kalabalık ortamda sevdiğim kişiyle konuşamam." dedi. Sonraki gün dikkat ettim bu dedigine. Bir arkadaşım varken benimle hiç konuşmuyor. Ama birebirken o kadar yakin ki. Hadi diyelim bu tesadüf. Bugün şöyle bir şey oldu, telefonumu istedi. Bir arkadasımla mesajlasiyordum o sırada. Arkadasimi da kendi aramızda şaka olarak farklı isimle kaydetmiştim kimmiş bu diye önceki mesajlara baktı bulamadı sonra çıktı o mesaj yerinden. Aşağı kaydırdı kaydırdı kendini buldu ve adını şöyle değiştirdi. Ben direkt ismini yazmıştın o sondaki harfi 2 kez uzatarak yazdı, ya ismini vermeyeyim kızın ama anladınız işte şunun gibi: merhaba ise merhabaaa. Kendi yaptı bunu ama hala emin değilim hoslaniyor mu diye. Sizce?
Yaani 1-2 ışık yakıyor sizin için. Sende zaten hoşlanıyormuşsun vaktin varken kaçırma derim. Yok ben utanıyorum yok şu bu falan diyecek olursan da ilerde "keşke deseydim/yapsaydım" diye pişmanlıklara girersin haberin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı