Yakın kız arkadaşım benden mi hoşlanıyor?

@GORKEMJEYJEY tamam da kız seni başta reddetmese bende derdim hoşlanıyor olabilir diye kız reddediyorsa sonrasında fikri değişmez kolay değişse de baya belli eder. Burda kız yanında dur ilgi ver ayak işini falan yapiyosan yapmaya devam et diye bir kaç umut kırıntısı atıyor gibi.

@GORKEMJEYJEY tamam da kız seni başta reddetmese bende derdim hoşlanıyor olabilir diye kız reddediyorsa sonrasında fikri değişmez kolay değişse de bayağı belli eder. Burada kız yanında dur ilgi ver ayak işini falan yapiyorsan yapmaya devam et diye birkaç umut kırıntısı atıyor gibi.

Söyle bir şey var benim ilk red yiyişim benim yüzündendi. Kızın kavgalı olduğu bir arkadaşıyla yakınlaşıp sonra bir anda bu kızla daha tanışmadan çıkma teklifi etmiştim aslında onu bile ben etmedim bir arkadaşım yardım etti benim yerime söyledi dedi, yani muhabbetimiz bile yokken açılmıştım kıza. Ayrica ayak işini yapmadım hiç yemleme gibi bir durum da yok yani beni kullanmıyor, bir çıkarı uğruna iş yaptırmıyor. Surekli gelip benimle vakit geçiriyor denk geldikçe kızın en yakın arkadaşı benim 6 yıllık çocukluk arkadaşım kızın o da WhatsApp grubundaki diğer kız zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
@GORKEMJEYJEY tamam senin yüzündendir zaten de sonradan fikri değişmemiştir onu diyorum.

Muhtemelen ilgi falan veriyorsundur. Arkadaş ayağına karşı cinsten biriyle vakit geçiren kızdan pek hayır gelmez sevgili olunca.

İlgi vermesen kendi cinsiyle konuşmak varken niye senle konuşsun 2 sene adını koymadan ondan kullanıyodur diyorum.

Son düzenleme:
Şöyle ki 2022'de açılmıştım. Red etmişti bir şey hissetmiyorum diye sonra küsmüştük 2023 Eylül ayında tekrar barıştık. Bayağı yakın olduk, bir de bu okul gezisinin olduğu gün (dünden önce) geziden ayrılırken otobüslere gidiyorduk. Yine ben karşıdan karşıya geçmeyi bilmiyorum elimi tut diye güldü.

Alttan alttan mesaj vermeye çalışıyor gibi hissediyorum.

En temiz yöntem kıskandırmak. Tanıdığın bir kız arkadaş ile konuşmaya başla yakınlaş numaradan. Yüz ifadesinden ve tepkisinden anlarsın zaten.

Seni sorgulamaya hesap sormaya kalkarsa sorarsın niye yapıyorsun bunu gibisinden...

Ben başka kızla konuşurken onun bana bakışlarından anlamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı