Kız arkadaşım hamile kalır mı?

Sinop gibi küçük bir şehirde yaşıyoruz ve yapacak aktivite gidecek farklı bir yer bulamiyoruz farklı bir aktivite tavsiyeniz var mıdır?

Hocam arkadaş çoğu şeyi yazmış. Onun dışında maddi durumunuz iyiyse motorla gezdirebilirsiniz. Çok sevdiği bir aktiviteyi beraber yapabilirsiniz.

Hocam yine de siz bu konudaki gibi durumlar olmaması için cüzdanınızda birkaç tane fazladan kondom bulundurun

Bunu yazdıktan bir hafta sonra ayrıldık kendimi aşırı derecede kötü hissediyorum aklımla hareket edebilen bir insan degilim duygularım beni yonetiyor kendime zarar vermekten çok korkuyorum kız benden nefret ediyor artık ona 'o' muammelesi çektiğimi düşünüyor ama yapmadım 9 ay el üstünde tuttum annemi babamı karşıma aldım param olmadı yemedim yedirdim içmedim içirdim hediyeler aldım mutsuzdu guldurmek icin elimden geleni yaptım şimdi ayrılalı 2 hafta olmadı kız 2. flortune gecti bile ben kafayı yiyorum aşırı kötüyüm barışmak istiyorum ama kız ciddi anlamda benden nefret ediyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Harbi reis neler yaşadınız okurken yoruldum git geri barış ben acıdım.

param olmadı yemedim yedirdim içmedim içirdim hediyeler aldım mutsuzdu guldurmek icin elimden geleni yaptım
Yaptığın çok saçma bir şey bu arada. Sırf sevgilin için aç ve susuz kaldın. Bravo. Sevgilin mutlu ve sevgilisi var. Senin neyin? Paran yok ve açsın. İşte 5 alırsın 20 geri alırlar senden. Kıza gelecek olursam ne yaptın bilmiyorum ama nefret etmiş ve 2. plana geçmişse kız zaten bir kaç haftadır bu kişiyi bekletiyormuş. O yüzden yapacak bir şeyin yok.

Sevgiliniz için neredeyse çok şey yapmışsınız ama hocam kendinize değer vermemişsiniz. Hatırlayıp kötü olacağınız yerine durumu unutmanız doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…