Kız arkadaşım ile buluşamıyoruz

Neden bu olaya çok normal bir şeymiş gibi bakıyor herkes? "Ayrıl gitsin, buluşma zaten." Tebrik ederim çok zekisiniz gerçekten.

Sana tavsiyem git ve bu durumu konuş kızla, benimle buluşmak istemiyor musun de. Belki üzülmemen için seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordur. Ne olursa olsun onu mutlu etmeye bak, ayrılmayı düşünüyorsan da tedavisi bittikten sonra ayrıl.

Neden bu olaya çok normal bir şey miş gibi bakıyor herkes? "Ayrıl gitsin, buluşma zaten." Tebrik ederim çok zekisiniz gerçekten.

Sana tavsiyem git ve bu durumu konuş kızla, benimle buluşmak istemiyor musun de. Belki üzülmemen için seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordur. Ne olursa olsun onu mutlu etmeye bak, ayrılmayı düşünüyorsan da tedavisi bittikten sonra ayrıl.

Konuştum hayır saçmalama öyle bir şey olamaz falan dedi o da istiyor ama biraz böyle olmak zorunda falan dedi bende çok üstüne gitmek istemedim ayrılmak istemiyorum.

Kanser birinden ayrıl yorumları gelmiş. Cidden çoluk çocuk yorumları.

Yanına gelemiyorsa ya da ortak noktada buluşamıyorsanız yanına sen git. Ailesi var diye belki eve giremezsin ama camdan görmek bile onu iyi hissettirecekse değer.

Konuştum hayır saçmalama öyle bir şey olamaz falan dedi o da istiyor ama biraz böyle olmak zorunda falan dedi bende çok üstüne gitmek istemedim ayrılmak istemiyorum.
Bir kaç hafta sonra tekrar sor. Elinden geldiğince onu mutlu et, gerçekten sevdiğini anlamasını sağla.

Kanser birinden ayrıl yorumları gelmiş. Cidden çoluk çocuk yorumları.

Yanına gelemiyorsa ya da ortak noktada buluşamıyorsanız yanına sen git. Ailesi var diye belki eve giremezsin ama camdan görmek bile onu iyi hissettirecekse değer.

Babası benim futbol klübünden hocam ve ailem ile çok yakınlar demek istedim sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı