Kız arkadaşım ile buluşamıyoruz

Konuştum hayır saçmalama öyle bir şey olamaz falan dedi o da istiyor ama biraz böyle olmak zorunda falan dedi bende çok üstüne gitmek istemedim ayrılmak istemiyorum.

Dostum bence ilk önce kız arkadaşını rahatlat bu konu hakkında. İlaç almasına rağmen illa illa diyorsa, bence o da sizi düşündüğünden mantığıyla hareket etmiyor gibi.

Ayrılma gerçekten seviyorsan. Fırsat gelmiş ayağına geri itme bu fırsatı. Ben değerlendiremedim gitti şimdi bul bulabilirsen öyle birisini. Buradaki çoluk çocuk yorumlarına da aldanma kardeş. Yok "ayrıl gitsin, boşver" diyen kişilerin hiç yaşam tecrübesi yok eminim buna. Kanser birisi için motivasyon ve mutluluk önemli. Mutlu etmeye bak sevdiğini.

Babası benim futbol klübünden hocam ve ailem ile çok yakınlar demek istedim sadece.
O halde evlerine gidip gör, yanında ol. Genelde tipik Türk ailelerinde böyle şeyler hoş karşılanmayacağı için öyle bir yorum yaptım ama sen şanslıymış, kullan şansını.

O halde evlerine gidip gör, yanında ol. Genelde tipik Türk ailelerinde böyle şeyler hoş karşılanmayacağı için öyle bir yorum yaptım ama sen şanslıymış, kullan şansını.

Babası ve annesi gündüzleri evde olmuyor ama oda dershaneye gidiyor şimid oda kapanacağı için bakalım ne olacak.
Buluşmadığınız zaman telefonla arayabilirsiniz, WhatsApp'dan, internetten iletişim kur. Akışına bırakayım diye iletişimi tamamen kesme

Konuşuyoruz sürekli arıyor.

Kız arkadaşınız eğer gerçekten yorgun ise üzerine gitmeyin, moral açısından moralini düşürebilirsiniz, neden mi? Şahsen, kız arkadaşım benden istediği bir şeyi gerçekleştiremeseydim moralim düşerdi. Hassas davranın, mutlu etmeye bakın onu zaten hem kanseri olsun hem şu virüslü günlerde olsun dershaneye gittiği için fazla stres altındadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…