Kız arkadaşım neden böyle yapıyor?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar merhaba. Size açtığım konuda bir kizdan bahsettim. O kiza iki hafta once falan istek attim konuştuk ettik iltifatlar ediyorum çok sasiriyor hosuna gidiyor falan. Her neyse iki hafta sonra ufak bir yanlış anlasilma oldu. Ondan sonra kac kere aradim ozur diledim ikna ettim falan oyle barıştık. Dun aksam cok guzel konuştuk falan ama bugün soğuk yapmaya başladı. Acaba yeni birisini mi buldu? Davranislarimda asla hata yok, bir kiza nasıl daha iyi davranabilirdim bilmiyorum ama kiz bana yazmadikca üzülüyorum. Bugün yazmamayi düşünüyorum, eger beni istiyorsa yazar yeni birisini bulmussa da yazmaz diye düşünmekteyim. Tavsiye verir misiniz?

Davranışlarında hata var. O da kıza bu kadar iyi davranman.
hocam normalde kızlarla pek konuşan birisi değilim ama bu kıza çok iyi davranıyordum,kız çok şaşırıyordu hoşuna gidiyordu falan.Ufak bir yanlış anlaşılma sonrası soğudu gibi bende anlamadım.Belki de yeni flört buldu yapacak bir şey yok.

Çok zorlamaman lazım, üzerine giden sen olmamalısın.

Sokaktaki köpekten tut, kız arkadaşına kadar geçerli kanun, kaçan kovalanır.
Hocam belki kız beğense çocuğu dediğiniz doğru da burda zaten direk bırakır konuşmayı.
Ne yapmam gerekiyor bana yakınlaşması için? İyi davransam gidiyor kötü davransam gidiyor ortası yok mu bunun acaba?
Bunun ortası rahat ve umursamaz olmak. Kızlara gereksiz iltifatlar etme yani kız zaten güzelse bu iltifatları 20 tane kişiden duyuyodur cirkinse de senin onu kullanmak için ettiğini düşünüyodur. Bundan ötürü iyi tatlı çocuk olmaya gerek yok. En son olarak da bu kızla pek şansının kaldığını düşünmüyorum yol ver başka kızlarla konuşmaya basla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı