Kız arkadaşıma ne alabilirim?

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.080

esq

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma (sevgilim değil normal bir arkadaş) hediye almayı düşünüyorum genelde sticker ve LoL, Valorant oynamaya bayılır ama ne alsam diye düşünüyorum tavsiyeleriniz var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma (sevgilim değil normal bir arkadaş) hediye almayı düşünüyorum genelde sticker ve LoL, Valorant oynamaya bayılır ama ne alsam diye düşünüyorum tavsiyeleriniz var mıdır?

Valorant'ın 3D yazıcıdan yapılma bıçakları var, yanına da birlikte attığınız maçın bir sonuncunun ekran görüntüsünü de koyup iki de afili bir yazı yazarsan çok iyi oluyor, aynısının LoL versiyonunu denedim, 5 ay boyunca sevgili kaldık. 🤣

Dipnot: VP alma, yaratıcı ol.

Valorant ve LoL oynuyorsa uzak dur diyecektim ama artık çok geç bence kıza VP hediye et (40.000 VP kadar) kız seninle sevgili bile olur.
Hesabı full dizili ne ararsan var. VP'ye ihtiyacı yok.

Valorant'ın 3D yazıcıdan yapılma bıçakları var, yanına da birlikte attığınız maçın bir sonuncunun ekran görüntüsünü de koyup iki de afili bir yazı yazarsan çok iyi oluyor, aynısının LoL versiyonunu denedim, 5 ay boyunca sevgili kaldık. 🤣

Dipnot: VP alma, yaratıcı ol.

Sevgili değilim bro, olmak da istemiyorum uzun süredir arkadaşım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gün içinde sürekli su içen biriyse suluk alabilirsin. Kaliteli bir suluk olabilir. Sizi hatırlar su içtiği zaman🙂👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı