Kız arkadaşıma sırılsıklam aşığım

Tetikçi ile suikastçı arasında ne fark var?
Tetikçi, Alparslan Üstadımız gibi açıkça korkmadan ölümü göze alan (İdam hakkı istiyorum kardeşim, atın kafama ya), kimsenin tahmin etmediği zamanda hakimlerin yargılanacağını ön gören, korkusuz bir yiğittir. Suikastçi ise gavur işidir, haindir. Arkadan avlar. Yaşasın tetikçiler...

Ne cevap yazmamızı bekliyorsun? Nikah şahidi mi arıyorsun?

Şimdiden öpüp, kokluyor ise, kimlere de yapmamıştır Yakında bu işi de başka yere de götürür bu kız arkadaşın. Öyle dışarıda don alırken bile çalışan bayan da bana öyle yakınlaşıyor, ne yapayım ben de onla mı evleneyim?

Hocam ne olacak benim yaşım 21 evlenin diyorum. Benim de istedğim 25 yaşıma girdiğim gün kız arkadaşıma evlilik teklifi etmek.

Hocam şu fotoğrafınızı değiştirin monitörü ısırasım geliyor

Hayatımda daha boş yorum görmedim. Gerçi görmüşümdür. Ama ilk beşe rahat girersin.

Kendi başıma gelmiş gibi sevindim. Erken birşey demek istemiyorum ama umarım ki beraber mutlu bir ömür geçirirsiniz. Bu arada kıskandım.

Sanırım arkadaşa ilk defa bu kadar samimi yaklaşan kız arkadaş geldiği için kapılmış. Dikkat et, zehir öldürmesin seni içten içe. Şimdi bıraksa bu kız düşünemiyorum sizi. Yaşta geçmiş, iş bitmemiştir dostum(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…