Kız arkadaşıma sırılsıklam aşığım

Tetikçi ile suikastçı arasında ne fark var?
Tetikçi, Alparslan Üstadımız gibi açıkça korkmadan ölümü göze alan (İdam hakkı istiyorum kardeşim, atın kafama ya), kimsenin tahmin etmediği zamanda hakimlerin yargılanacağını ön gören, korkusuz bir yiğittir. Suikastçi ise gavur işidir, haindir. Arkadan avlar. Yaşasın tetikçiler...

Hocam ne olacak benim yaşım 21 evlenin diyorum. Benim de istedğim 25 yaşıma girdiğim gün kız arkadaşıma evlilik teklifi etmek.

Hocam şu fotoğrafınızı değiştirin monitörü ısırasım geliyor :)

Şimdiden öpüp, kokluyor ise, kimlere de yapmamıştır ;) Yakında bu işi de başka yere de götürür bu kız arkadaşın. Öyle dışarıda don alırken bile çalışan bayan da bana öyle yakınlaşıyor, ne yapayım ben de onla mı evleneyim? :D

Hayatımda daha boş yorum görmedim. Gerçi görmüşümdür. Ama ilk beşe rahat girersin.

Herkese iyi günler konuya nasıl gireyim bilmiyorum ama daha önceden de kız arkadaşım oldu fakat şu anki kız arkadaşımda çok farklı bir şey hissediyorum. Sanki evleneceğim kızı şimdiden bulmuşum diye beni bu kıza bu kadar çeken şey ne çok güzel olması mı, karakteri iyi olması mı bilmiyorum. Beni sakinleştirmesi var boynumdan öpüyor ben bayılacakmışım gibi oluyor içim gidiyor benim sonum ne olacak bir gün arkadaşının evine gitmiştik ben telefonla konuşurken konuşmalarına şahit oldum kızın benimle evlenmek istediğini duydum sizce kendimi bu kadar kaptırmam doğru mu?
Kendi başıma gelmiş gibi sevindim. Erken birşey demek istemiyorum ama umarım ki beraber mutlu bir ömür geçirirsiniz. Bu arada kıskandım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı