Kız arkadaşımdan ret yedim

Dreads

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce de hediye almak için konu açmıştım ama almak nasip olmadan bu olay oldu. Bana bunu yapabilecek samimiyeti özgüveni sevgiyi her şeyi verdi gerçekten doğru kişi ve doğru zaman diye hissettim 106 kelimelik bir mesaj yazmışım ama 4 kelimeyle çok değersizmişim gibi hissettirerek reddetti, panikten neyse arkadaş olalım falan dedim ama ne ben bunu yapabilecek yüzü kendimde bulamıyorum ne bileyim arkadaş olsak ileride yeniden denesek falan ama aynı duygular olur mu ya da değer mi? :(

Arkadaş olalım demek gururunu daha da parçalamak demek, başta çok masumca geliyor ama masumca değil. Ret yediyseniz bitmiştir hocam :/

Boş ver iyi olmuş inan arkadaş kalamazdın zaten. Tebrik ederim.

Ne bileyim 3 ay neredeyse her gün onca defa konuşunca alacağın hediye gün hesabı yapınca onca hesap yapınca bu kadar değersiz hissettiren bir red yemek gerçekten üzdü reddedebilir ama bu kadar değersizleştirmek zorunda mıydı?

Ne bileyim 3 ay neredeyse her gün onca defa konuşunca alacağın hediye gün hesabı yapınca onca hesap yapınca bu kadar değersiz hissettiren bir red yemek gerçekten üzdü reddedebilir ama bu kadar değersizleştirmek zorunda mıydı?
Gönül eğlendirmiş seninle maalesef sonu bu şekilde oluyor. Hiç dışarı davet etmişmiydin?

Gönül eğlendirmiş seninle maalesef sonu bu şekilde oluyor. Hiç dışarı davet etmiş miydin?

Evet dışarıda yemek yemiş, bisiklet kursuna gitmiş (o bilmiyordu eşlik ettim), lunaparka gitmiş ve birçok yere gitmiştik son 2 ay yüz yüze görüşemedik ama hep her gün defalarca telefondan görüştük.

Açıkçası şaşırdım flörtöz bir kıza denk gelmişsin maalesef.

Normalde kolay kolay kimseyle flört vesaire etmem pek benlik değildir ama kız gerçekten hiç öyle gelmemişti bunu yapmaz diye düşünüyordum bir hatam varsa keşke onu söyleseydi ama bu kadar basit bir red söyledi sadece yani hak ettim mi bilmiyorum...

Normalde kolay kolay kimseyle flört vesaire etmem pek benlik değildir ama kız gerçekten hiç öyle gelmemişti bunu yapmaz diye düşünüyordum bir hatam varsa keşke onu söyleseydi ama bu kadar basit bir red söyledi sadece yani hak ettim mi bilmiyorum...
Maalesef geçmiş olsun. Hatan olup olmaması önemli değil seni beğenmemiş zaten be dostum. İlk günde açılsan red yiyecektin kararı çoktan vermiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı