Kız arkadaşımın ateist olduğunu öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abicim belki sen müslümansın ben de ateist im deyip te adama kötü şeyler yaparsa mesela müslümanlıktan vazgeçirmek gibi Allah korusun
Dostum bunu ben bilemem sonuçta sevgilisi değilim. Bu arkadaşımızın sevgilisini kendisinden başka kimse tanıyamaz. Öyle bir şey yapmaya çalışırsa elbette ilişkisini bitirmeli.

Brolar burada ben rahatsızlık hissetmiyorum ailem yarı çomar bir aile ve ne yapıyorsam duyuyorlar
Ne yapsan duyuyorlarsa arkanı kolla biraz derim. Yani pek normal değil seni sürekli takip ettikleri bir yol var demekki. Geri kafalı bir aileye pek bir şey anlatamazsın. Ne demiş Atatürk "En büyük savaş, cehalete karşı yapılan savaştır."

Arkadaş bir türlü aşamadık ülkece şu mevzuyu.

Onun inancı onu, senin inancın seni bağlar. Eğer o sana ateist olmazsan ayrılırım derse ayrılırsın. Ki zaten birbirinizin inancına karışmaya hakkınız yok. Bende Müslüman'ım. Eee? Ateist olunca ne olacak? O onun inancı beni bağlamaz ki. Ben kendi ilişkime bakarım onun dinine, inancına değil.

Konuyu kız açsa daha iyi olurdu, din, iman, inanç gibi konular birinin insanlığını karakterini belirlemez bir de karşındaki insanın kendi tercihi nasıl onu sevmemene sebep olabilir? Bir an önce kıza söyle de kurtulsun daha fazla vakit kaybetmesin böyle biriyle. TR kızları yine en yanlışı tercih etmiş, şaşırtmadı.

Brolar burada ben rahatsızlık hissetmiyorum ailem yarı çomar bir aile ve ne yapıyorsam duyuyorlar
Sevdiğin kızın arkasında duramayacak kadar iraden yoksa en başından tanıştırma o zaman. Ateist de olabilir, budist de olabilir, peynire de tapabilir. Birlikte ayin yapmaya mı zorlayacak sizi? Ya da toplu namaz mı kılacaksınız? Evlenecek olan sensin. Kendini bu kadar ezdiriyorsan da kıza daha fazla umut verme en yakın zamanda ayrıl.

@FoxinTheBox Abicim o dediğimde ciddiyim troll değil. Ve hiçte komik değil.

@FoxinTheBox Abicim o dediğimde ciddiyim troll değil. Ve hiç de komik değil.

Kankam Allah aşkına o kız büyük ihtimalle normal biri ve karşıdakinin dini inancı aklına bile gelmemiştir, sende kız bunu öğrendi de Müslüman'ları seçiyor onlarla sevgili olup dinden çıkarmaya çalışıyor diyorsun, komik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…