Kız arkadaşımın ateist olduğunu öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dini olarak ateist bile olsa edebiliyorsun ama ciddi?düşündüğünü söyleyip bu foruma o kız hakkınds böyle şeyler yazman, zaten evliliğe giderse diyorsun mantık ilişkisi tamam da kör kütük aşık olmadığınız kişiyle evlenmeyin abi sen mi kızı bırakırsın kız mi seni bırakır bilmiyorum ama bence sizin ilişki yürümez hocam.

Otur ağla istersen? Seviyorsan da dini önemsemeyeceksin.

Dini inancından dolayı ondan uzaklaşıyorsan ya dini açıdan eksik bilgi sahibisin ya da onu sevmiyorsun demektir.

Çünkü dinen bildiğim kadarıyla sizin evlenmenizde bir sakınca yok. Hatta imanına güveniyorsan çok büyük bir fırsat da mevcut senin için.

Not: Yanlış bilgi vermişim, özür diliyorum. Bakara 221 ve Maide 5 uyarınca Müslüman bir birey gayrimüslim bir bireyle evlenemez. Müslüman bir erkek kendisine kitap gönderilmiş (Hristiyan-Yahudi) bir kadınla evlenebilir. Ayrıntıları araştırmam gerekiyor.

Son düzenleme:
Bu nasıl bir tabir yarı çomar nedir? Aile kutsaldır. Bu çomar kelimesini çıkartan kendini entel zanneden zavallı birkaç lov IQ ateistlerin Müslüman'lara yakıştırdığı bir hakaret.
TDK'ye göre çomarın anlamlarından birisi "terbiyesiz, kaba, saldırgan kimse" şeklinde. Bu tabir sadece ateistler tarafından müslümanlara yakıştırılmıyor, tam tersi de çok sık oluyor merak etme. Ateistlere karşı cihada kalkan dayılara gayet uygun bir yakıştırma olduğu kadar aşırı özgürlükçü ateistlere da cuk diye oturuyor.

Dostum böyle seviyorsan zaten sevme. Sırf ateist olduğu için bırakmayı düşünmek komik. Bırak istediği inancı yaşasın, özgür değil mi? İlişkiler zıt inanç için bozulmaz. Sen seviyorsan, o da seni seviyorsa engel ne? Kendi kararını kendin ver. Ailenin oyuncağı olma. Sadece müslümanlar cevap versin demen de saçma bir kere. Her aklı yeten düşünebilir.

Özgürlükçü çağdaşlık adı arkasına saklanıp türlü saygısızlık seviyesizlik ve namussuzluk yapanları çok iyi biliyorum merak etme. Aramızdaki farkı ben sana söyleyeyim.
Arkadaşın ailesine çomar demesi senin hoşuna gider benim zoruma. İdrak edeceğini düşünsem uzun uzun yazardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…