Sevgilim bendem ayrıldı, 1 saat sonra sosyal medyadan bir erkekle yakınlaştığı (anlarsınız işte) hikaye attı, bende de annesinin numarası vardı, ben de gittim attım abileri de şikayetçi olacaklarını söylüyor, sizce ne olur?
Sevgilim bendem ayrıldı, 1 saat sonra sosyal medyadan bir erkekle yakınlaştığı (anlarsınız işte) hikaye attı, bende de annesinin numarası vardı, ben de gittim attım abileri de şikayetçi olacaklarını söylüyor, sizce ne olur?
Kız kardeşlerine bir şey diyememenin getirdiği bastırılmış öfke ve eziklik açığa çıkmış sanırım. Yanlış yapmışsınız, numarasını bulup babasına da bizzat iletmeniz gerekirdi.
Kız kardeşlerine bir şey diyememenin getirdiği bastırılmış öfke ve eziklik açığa çıkmış sanırım. Yanlış yapmışsınız, numarasını bulup babasına da bizzat iletmeniz gerekirdi.
Aynı durumu 2.5 senelik ilişkisinde bizzat yaşamış birisi olarak ben Allah'a havale edip geçmiştim. Çok uzun bir hikayesi var burada anlatsam kitap da çıkar film de yapılır üstüne. Ama arkadaş madem böyle bir yiğitlik yaptı arkasında durmalı.
Şöyle bir durum var. Kız sizi çıkarmamış mıydı? Yoksa hesabı herkese açık mıydı? Sizi çıkarmamışsa ve hesabı gizliyse buradan bir şeyler çıkabilir. Sonuçta fotoğrafı belirli kişilerle paylaşmak istediği için gizli hesabı tercih ediyor.