Sevgilim bendem ayrıldı, 1 saat sonra sosyal medyadan bir erkekle yakınlaştığı (anlarsınız işte) hikaye attı, bende de annesinin numarası vardı, ben de gittim attım abileri de şikayetçi olacaklarını söylüyor, sizce ne olur?
Sevgilim bendem ayrıldı, 1 saat sonra sosyal medyadan bir erkekle yakınlaştığı (anlarsınız işte) hikaye attı, bende de annesinin numarası vardı, ben de gittim attım abileri de şikayetçi olacaklarını söylüyor, sizce ne olur?
Kız kardeşlerine bir şey diyememenin getirdiği bastırılmış öfke ve eziklik açığa çıkmış sanırım. Yanlış yapmışsınız, numarasını bulup babasına da bizzat iletmeniz gerekirdi.Abileri de şikayetçi olacaklarını söylüyor
Kız kardeşlerine bir şey diyememenin getirdiği bastırılmış öfke ve eziklik açığa çıkmış sanırım. Yanlış yapmışsınız, numarasını bulup babasına da bizzat iletmeniz gerekirdi.
Hocam,üniversite ögrencisiyim bir anlık öfkeyle yaptım18 yaşından büyüksen belki özel hayatın mahremiyeti vs maddesinden bişi çıkartmaya çalışabilirler ama liseli falansan korkma.
Kızın hesabı gizli miydi?Hocam,üniversite ögrencisiyim bir anlık öfkeyle yaptım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.