Kız arkadaşın attığı hikayeyi annesine atmak suç oluşturur mu?

O zaman buradan bir şeyler çıkabilir. Sonuçta sadece belirli kişilere fotoğrafı göstermek istediği için (hesabındaki kişiler) gizli hesabı tercih ediyor. Annesine, babasına veya farklı kişilere de göstermek isteseydi hesabı herkese açık yapardı.

Bu söylediğim şeyin hukukta bir yeri var mı bilmiyorum ancak sonuçta gizli bir fotoğraf. Farklı kişilerle paylaşılması suç olabilir diye düşünüyorum. Bu söylediğimde kesin değilim. Sadece mantık yürüttüm. Yanlış olma ihtimali var.

Kızın hesabı gizli miydi?
Evet hocam

O zaman buradan bir şeyler çıkabilir. Sonuçta sadece belirli kişilere fotoğrafı göstermek istediği için (hesabındaki kişiler) gizli hesabı tercih ediyor. Annesine, babasına veya farklı kişilere de göstermek isteseydi hesabı herkese açık yapardı.

Bu söylediğim şeyin hukukta bir yeri var mı bilmiyorum ancak sonuçta gizli bir fotoğraf. Farklı kişilerle paylaşılması suç olabilir diye düşünüyorum. Bu söylediğimde kesin değilim. Sadece mantık yürüttüm. Yanlış olma ihtimali

Bu söylediğim şeyin hukukta bir yeri var mı bilmiyorum ancak sonuçta gizli bir fotoğraf. Farklı kişilerle paylaşılması suç olabilir diye düşünüyorum. Bu söylediğimde kesin değilim. Sadece mantık yürüttüm. Yanlış olma ihtimali var.

Ne kadar ileri gitmişler fotoda? Basit bir öpüşme de olabilir, hardcore da olabilir? Aman resim falan atma da forumlara falan.
Hocam yatakta uzanmışlar işte kızın bacaği erkeğin bacaklarının arasında erkeğin eli poposunu tutuyor birde öpüşüyolar adminler banlamassa fotoğrafida gönderbilirim

Sevgilim bendem ayrıldı, 1 saat sonra sosyal medyadan bir erkekle yakınlaştığı (anlarsınız işte) hikaye attı, bende de annesinin numarası vardı, ben de gittim attım abileri de şikayetçi olacaklarını söylüyor, sizce ne olur?

İyi yapmışsınız hocam, hiçbir şey yapamazlar merak etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı