Kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

Gay bir erkeğin senden hoşlanıp sana yazma ihtimali, heteroseksüel bir kızın senden hoşlanıp sana yazma ihtimalinden çok daha yüksek. Kız ya ilgi meraklısı, ya seni arkadaş olarak gördüğü için halini hatırını soruyor, yada canı sıkıldığı için öylesine mesaj atıyor.

Günlük hayatta konuştuğum biri olsaydı ben zaten öyle düşünmezdim de işte aradan uzun zaman geçtiği halde Instagram'ımı bulup mesaj atması biraz garibime gitmişti.

Bence tamamen ilgi meraklısı bir arkadaş gibi duruyor bahsettiğiniz kişi.

(bence)

Günlük hayatta konuştuğum biri olsaydı ben zaten öyle düşünmezdim de işte aradan uzun zaman geçtiği halde Instagram'ımı bulup mesaj atması biraz garibime gitmişti.
Olabilir, arkadaş olarak görüyordur. Neticede o kıza bir günde onlarca kez mesaj atan amele sümüğü var. Dolayısıyla kız zaten arşa ermiştir.

Aslında forumun zevki de bu tür konular ile çıkıyor

Bu kızlar soruyor sitesi kadar itici bir site görmedim hocam. Her türlü canlı var orada o yüzden hazır buradayken buraya sorayım dedim. En azından burada ki insanların büyük birçoğunluğu onlar gibi değil
Bence tamamen ilgi meraklısı bir arkadaş gibi duruyor bahsettiğiniz kişi.

(Bence)

Olabilir hocam. Sonuçta kızın karakterini falan bilmiyorum. Çok uzun bir zaman geçti üstünden.

Forum yine "erkeklersoruyor'a" dönmüş.
Burası temeli teknolojiye dayansa da aslında bir çok konuda soru sorabileceğimiz bir forum. Çok abartıya kaçmadan her türlü soruyu sorabiliriz. O yüzden bu "Burası kızlarsoruyor'a döndü" gibi yorumlar bence hoş değil.
Bu kızlar soruyor sitesi kadar itici bir site görmedim hocam.
Ben de. Her türlü iğrençlik var. Burası çoğu platformdan daha iyi; gerek tasarım, gerek kurallar, gerek içerik, gerek kullanıcıları bakımından.

Ne yazdığını nasıl davrandığını bilmiyoruz. Belki gerçekten merak etmiştir bir yazmak istemiştir. Belki de hoşlanma durumu vardır. Sen hepimizden iyi biliyorsundur. 3 aydır da yazmıyorsa sal gitsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…