Kız beni seviyor mu?

Bora Tolga

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. Bir kız var dershanemin kampında tanıştık. Sohbeti saran iyi bir kızdı. Bir süre konuştuk yüz yüze, derslerde, teneffüslerde zamanın olduğu her an. Bana testde yapamadığı soruları soruyordu ama konuşurken gözlerinin içi parlıyordu. Geçen günlerde bana kağıttan bir kalp yapmış, origami deniyordu galiba. Kağıttan yapılan bu tarz şeylere her neyse bak kalp yaptım dedi, bana verdi. Ben de aldım, geri istemedi ben de aldım götürdüm. Sizce bu kız beni seviyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız senden nefret ediyor açık ve nettir ki.

Kanka soruyu saçma bulduğunuzu biliyorum ama bundan önceki ilişki hayatım rezildi o yüzden anlayış gösterin. Böyle iyi davranıp sonra arkandan bıçakladılar beni.

Bu anlayamayıp bize sorman bayağı garip. Anlattıklarına göre yüksek ihtimal hoşlanıyor.

Soru saçma gelebilir ama bundan önceki ilişki hayatım rezildi o yüzden sordum.

Merhaba iyi akşamlar. Bir kız var dershanemin kampında tanıştık. Sohbeti saran iyi bir kızdı. Bir süre konuştuk yüz yüze, derslerde, teneffüslerde zamanın olduğu her an. Bana testde yapamadığı soruları soruyordu ama konuşurken gözlerinin içi parlıyordu. Geçen günlerde bana kağıttan bir kalp yapmış, origami deniyordu galiba. Kağıttan yapılan bu tarz şeylere her neyse bak kalp yaptım dedi, bana verdi. Ben de aldım, geri istemedi ben de aldım götürdüm. Sizce bu kız beni seviyor mu?
Muhtemelen hoşlanıyor olabilir.

"Karşımdaki kişi beni seviyor mu?" tarzı sorular, erkek tarafı tarafından düşünülmemesi gereken sorulardır.

Kızla yaklaşık 3-4 hafta boyunca başbaşa buluşup güzel vakit geçirmeye bakın, kız bir şeylere istekliyse zaten kendi "biz neyiz?" gibi bir soru soracaktır. O zaman sen de istekliysen duruma uygun bir cevap verirsin. Sormazsa next.

Kız belki size anlık ilgi duymuş olabilir. Bu hoşlandığının anlamına gelmiyor ve ayran gönüllülüğü de bırakmak lazım. Birisinin size ilgi göstermesi, sizden hoşlandığının anlamına gelmez.

Bunu acı bir şekilde tecrübe etmiş biri olarak size ilgi gösteren, sohbet eden veya tatlı davranışlarda bulunun kızlar genelde bunu arkadaş olarak gördüğü için samimi gördüğü olduğu için yapıyor. Asıl sizden hoşlanan kişileri bilseniz benle uzaktan alakası yok nasıl olur dersiniz.

Dostum kızların samimiyetini biz erkekler hoşlantı veya flört sanabiliyoruz. Dershaneye gidiyosun daha lisedesin boş ver bu işleri kendini paralamaya gerek yok. Derslerine falan odaklan başka şeylerle uğraş. Kız işi bu yaşta boş.

Anladım konu cevaplanmıştır cevap veren herkese teşekkürlerimi sunarım. <3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı