DyneFreis
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Şimdi başlıktan da anlayacağınız gibi bir sorum var bir kız var beni seviyor mu ortada hiçbir olay yokken kız beni yakın arkadaşlarına ekleyip story atmış Beşiktaş formasını SS alıp galiba formayı beğenmiş ve pahalı olmasına yanmış bende Galatasaray'lıyım. Bizim forma daha pahalı 1500 TL dedim mesajıma yanıt vermeden şu kalbi koydu
bende şüphelendim ne oluyor diye biz sınıf arkadaşıyız 2 kere de yan yana oturduk (ben buna ilk oturmada aşıktım) neyse hoca geldi derse başladı falan 2-3 Dk geçti çok cirkinsin dedi bende sen de öylesin gibi bir cevap vermiştim 2. oturusumuzda ben buna aşık değildim artık sönmüştü o sevgi. Gelelim 2. storye. Tepsi mantısı mı ne öyle bir yemek yapmışlardı bayağı çoktu onu story atmış yakın arkadaşlarına bende sordum kaç tane var diye o bir tepsi biz 5 tepsi yaptık dedi bende bitti mi? Hepsi dedim evet dedi nasıl bitirdiniz bayağı yorulduk o yüzden bitti. Bu tarz 2-3 konuşma daha geçti sonra maşallah yazdım yine
bu kalbi attı. Sonra Beşiktaş'ın her oyuncuya 3 m verme olayı var ya mbappé'yi 3.5 halledersiniz dedim tabii deyip kısa kesti (bence) konuşma başlatmak için pendikspor Beşiktaş maçına kışkırtıcı bir mesaj yazdım. Normalde saygı duyarım çoğu takıma jimnastik kulübü falan diye dalga geçtim yine
bu kalbi attı. Bir arkadaşım da ngl link diye ergen şeyi var ya onu yazmış ona bana sevgili bulsana diye arkada arkadaşına yönlendirmiş. Bugün de story attı ben bir quaresma Beşiktaş kızıydim o ise içerdi Galatasaray erkeği idi diye ben de Galatasaray'lıyım ve icardiyi cok seviyorum gol sevinci falan hep icardi (aynı sınıftayım) demek istediğim bu kız benden teklif falan mı bekliyor hem neden bana zamanında 2 kere çok cirkinsin diyen birisi şimdi kalp malp atsınki bana kalırsa yoklukta olduğu için böyle davranıyor üşenmeyip okuduğunuz için teşekkürler. Sizin fikriniz ne bu konuda?
Son düzenleme: