Arkadaşlar hormon fazlalığı olabilir? ( hastalık tarzı bir şey bu) öyle bunu yapın bunu yapın demekle düzelecek bir şey değil. Doktora gidip terapi vs alması gerekiyor, hormon fazlalığı var ise.
Arkadaşlar hormon fazlalığı olabilir? ( hastalık tarzı bir şey bu) öyle bunu yapın bunu yapın demekle düzelecek bir şey değil. Doktora gidip terapi vs alması gerekiyor, hormon fazlalığı var ise.
Kendisi erkek sınıfındayım demiş. Erkekler ortamında bulunuyor ve hiç kız ortamı görmemiş biri ilk başta ailesine danışıp bir doktora gitmesini daha uygun buluyorum ben.
Hocam hormonların da alakası var ama daha çok beyinle ilgili olan bir şey, ondan ilk psikoloğu öneririm. Zaten sizin de dediğiniz gibi, eğer gerekirse yönlendirir psikolog.
Kendisi erkek sınıfındayım demiş. Erkekler ortamında bulunuyor ve hiç kız ortamı görmemiş biri ilk başta ailesine danışıp bir doktora gitmesini daha uygun buluyorum ben.
Orası doğruda.
Tiktok fazla izliyormuş işte.
Erkeklerle takılamıyor. Rencide etmişler onu. İnternetten arkadaşlar edinsin. Gerçek hayatta arkadaşlar edinsin. Sosyalleşsin.
Bizim söyleyeceğimiz şeyler bunlar.
En iyi yol doktora gitmesi olur.
Kendisinin karar vereceği bir durum.